Pytania o GrecjaMiejsca i rozrywka

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Grecja
Podróżuję sam. Chciałem wyjaśnić, czy podróżowanie po wyspie samotnie będzie dla mnie bezpieczne. Specyficzna trasa z alykanas na drodze na północ do plaży xigia. Z pewnością na całej długości drogi są jakieś lokale, więc nie będzie strasznie jechać.
8 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dzień dobry wszystkim, idę tak szybko, jak to możliwe, powiedz mi, gdzie możesz grać w dobrego pokera?
8 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dzień dobry Pytanie: jak dostać się z Paralia Katerini do Platamonas, Neo Pori? Poradzić najbliższe dobre plaże do P. Katerini, czy ktoś może opowiedzieć o swoich wakacjach w P. Katerini w 2017 roku
8 lat wstecz  •  2 abonent Bez odpowiedzi
Dzień dobry. Do Grecji jedziemy 20 lipca pod koniec lipca, a nasz wybór waha się między Kretą a Rodos. Interesują ich przede wszystkim plaże, potem 3-4 gwiazdkowe hotele. Powiedz mi proszę!
9 lat wstecz  •  8 subskrybenci 13 odpowiedzi
Gdzie konkretnie lepiej odpocząć w maju w Grecji? (wyspy, Ateny). Czy możesz mi pomóc wybrać hotel?
9 lat wstecz  •  6 subskrybenci 17 odpowiedzi
Dzień dobry! Ja i mój mąż wybieramy się do tego hotelu od 29 maja na 11 dni. Chciałabym zrozumieć, jak wygodnie jest wieczorami wyjść z hotelu? Czy jest jakiś transport publiczny, taksówka?
9 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Cześć! Mam pytanie do każdego tego rodzaju. Chcę kupić tanią nieruchomość nad morzem w Grecji, jest informacja, że ​​można spotkać gdzieś około 15 tysięcy euro. Czy jest to prawdziwe? Przez ograniczony czas planuję odpoczywać tam z rodziną. A w pozostałym okresie - do wynajęcia. Aby w pełni zrekompensować koszty za 5 lat, a następnie otrzymać zysk netto. Proszę o przemyślenia i pomysły w tej sprawie. Z góry dziękuję.
9 lat wstecz  •  12 subskrybenci 20 odpowiedzi
Kto był w hotelu Forest Park, powiedz mi, jak tam jedzenie? Czy dla dorosłych wystarczy niepełne wyżywienie? Czy na obiad serwują mięso, owoce? W jakiej ilości? Słyszałem, że nie ma bufetu, a szef kuchni sam układa potrawy. A jeśli osoba nie jadła? jak być? Nadal zainteresowany. Jak daleko jest do najbliższego miasta? Czy można chodzić. Ten hotel jest polecany przez organizatora wycieczek Mouzenidis. Czy możesz mu zaufać?
10 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
10 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Jak jedzenie w hotelu? czy można bez problemu zatankować samochód? A co z kartami bankowymi? Jaki jest obecny stosunek do turystów?
10 lat wstecz  •  9 subskrybenci 16 odpowiedzi
Czy można zamówić jedzenie, a nie tylko samemu je ugotować?
10 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już