Pytania o KarpatachMiejsca i rozrywka

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Karpatach
Potrzebujemy restauracji w BUKOWELU / impreza firmowa / 15 osób w stylu narodowym. Nie oferuj Kozachka - zamknięto, a raczej kupił go szczęśliwy byk.Co ważne - osobna hala.
9 lat wstecz  •  5 subskrybenci 11 odpowiedzi
Czy można jechać, czy lepiej odłożyć zachód Ukrainy na lepsze czasy?
11 lat wstecz  •  20 subskrybenci 36 odpowiedzi
Witam wszystkich Niedługo jedziemy do Shayan, planujemy poszukać grzybów w lesie. Może ktoś wie, czy w lasach są wilki lub inne poważne drapieżniki?
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 8 odpowiedzi
Dobry wieczór. Planuję wyjazd do Czerniowiec 5 kwietnia. Mając mało czasu (2 dni - 3 i 4 kwietnia) chciałbym zrobić mini wycieczkę po Karpatach. Może ktoś doradzi, gdzie i co można zobaczyć w ciągu tych 2 dni, a także gdzie przenocować na jedną lub dwie noce. Najlepiej nie hotel. Grupa młodzieży.
13 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Chcę po prostu wyjechać na tydzień, aby odpocząć w Karpatach, ciesząc się krajobrazami i górskim powietrzem. Nie planujemy dużo chodzić, bo mamy dziecko. Chciałbym odwiedzić źródła termalne i ciekawe zabytki, może dolinę żonkili (nie jest to konieczne). Szczerze mówiąc, nie możemy zdecydować, gdzie iść i co zobaczyć. Proszę opowiedzieć, co warto zobaczyć i jak najlepiej zaplanować trasę w naszym przypadku. Jedziemy pociągiem do Lwowa, a stamtąd…. Z góry dziękuję za odpowiedź.
15 lat wstecz  •  9 subskrybenci 21 odpowiedź
doradzimy, gdzie można odpocząć z dziećmi (8 lat), aby nie nudziły się w Karpatach
16 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
jeśli to możliwe, podaj mi współrzędne. chcemy razem odpocząć. z góry dziękuję!
17 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Powiedz mi proszę, kto wie, gdzie w Karpatach poza Bukowelem jest lodowisko??? Nie jeździmy z mężem na nartach, ale zimą naprawdę chcemy odpocząć w Karpatach, możemy wybrać się na ciekawe wycieczki i na pewno jeździć na łyżwach!!!! Ale z jakiegoś powodu ten rodzaj rekreacji nie jest w Karpatach powszechny. Dzięki!
17 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Powiedz mi, jak jeżdżą na nartach w Borisławiu. Jadłem zdjęcia wyciągów i zjazdów.Dziękuję.
18 lat wstecz  •  1 abonent 3 odpowiedź
Czy ma sens teraz jechać na Zakarpacie, czy będzie można jeździć na nartach?
19 lat wstecz  •  2 abonent 5 odpowiedzi
W 2006 roku byliśmy w Sławsku, chcemy otworzyć nowe horyzonty, pomóc nam dokonać wyboru Może są numery telefonów właścicieli prywatnych hoteli?
19 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
rozrywka.dyskoteki.
19 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Chcę jeździć na nartach
19 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Nigdy nie byłem w Karpatach, chcę prawdziwej zimy.
19 lat wstecz  •  2 abonent 5 odpowiedzi
Jedziemy w sylwestra, cała firma nie jedzie pierwszy raz i jest dobra na nartach, nie wiem jak. Czy będzie coś dla mnie do zrobienia, na przykład, aby zobaczyć przyrodę. robić zdjęcia okolicy. czy są jakieś wycieczki? Po prostu już jestem zdenerwowany, ale chcę iść ...
19 lat wstecz  •  1 abonent 5 odpowiedzi
Chcę jeździć na nartach. Jeśli spojrzysz na oferty biur podróży, oferty od... do... Powiedz nam za ile?
19 lat wstecz  •  brak subskrybentów 3 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już