Pytania o KarpatachWybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Karpatach
3 roku wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Gdzie w Karpatach lepiej się zatrzymać i u kogo? Odżywianie i natura są ważne Czy wózek będzie potrzebował laski? Albo po prostu ergo plecak. Generalnie chcę być bliżej gór i rzeki, odetchnąć świeżym powietrzem. Może Jaremcze? Ale kto nie czuje się źle? Dojeżdżamy do Lwowa i nie wiadomo skąd stamtąd (będzie to koniec kwietnia).
7 lat wstecz  •  7 subskrybenci 8 odpowiedzi
Dziecko ma 2 lata.
8 lat wstecz  •  7 subskrybenci 5 odpowiedzi
Planujemy urlop w Karpatach na początku lutego, dwoje dorosłych i dziecko w wieku 8 lat, bardziej interesuje nas program wycieczek, pojedziemy bez samochodu. Gdzie polecasz pobyt?
9 lat wstecz  •  9 subskrybenci 9 odpowiedzi
Chcemy, aby rodzina (3 osoby, dziecko 8 lat) po NG pojechała samochodem w Karpaty. Nie jeździliśmy na nartach, ale chciałbym wsadzić dziecko, jeździć na sankach, snowtubing, kochamy to, chciałbym jeździć na wycieczki. Chciałbym, żeby wszystko było blisko hotelu, gór i pięknej przyrody. Polecić gdzie dokładnie? (Nie oferuj Bukowela.)
9 lat wstecz  •  12 subskrybenci 8 odpowiedzi
Obowiązkowa obecność złożonego odżywiania i kadź na ogniu (bardzo chciałabym spróbować CO TO JEST)!
9 lat wstecz  •  6 subskrybenci 12 odpowiedzi
W tym, w Polyanie, nie wyszło, jest go tam całkiem sporo.
9 lat wstecz  •  5 subskrybenci 9 odpowiedzi
Miejsce w Karpatach, gdzie są źródła mineralne, las, góry, ewentualnie rzeka lub jezioro, plus najlepiej do wynajęcia domków w lesie z domu z bali
9 lat wstecz  •  5 subskrybenci 3 odpowiedź
Zainteresowany relaksującymi wakacjami z dzieckiem. Chcę chodzić po górach, zbierać grzyby i jagody. pij wódkę. idź do wodospadów. Karpaty. Poinformuj, kto gdzie był i ceny orientirovochnye.
9 lat wstecz  •  6 subskrybenci 4 odpowiedź
Pomoc w wyborze najbardziej godnego sanatorium do leczenia osteochondrozy na Ukrainie, mam nadzieję, że istnieją Dziękuję
9 lat wstecz  •  7 subskrybenci 7 odpowiedzi
Dobry dzień. Planujemy udać się w Karpaty. Chciałbym zobaczyć jezioro Synevyr, Shipit, „Starą Wioskę” i główne kwitnące krokusy. Proszę doradzić, gdzie się zatrzymać. Dwoje dorosłych. Dziękuję Ci
9 lat wstecz  •  11 subskrybenci 19 odpowiedzi
Ile kosztuje leczenie przez 2 tygodnie?
10 lat wstecz  •  4 abonent 9 odpowiedzi
Chcę dać mężowi wycieczkę do „górskiego hotelu”. Znam tylko dwa z nich w Karpatach - to w Czerniowieckiej Arce w mieście Megura i gdzieś w pobliżu szosy Kijów-Czop we wsi Orivian Połonynia Karpacka. Nie byłem w żadnym z nich. Ale być może w ciągu ostatnich kilku lat pojawiło się więcej podobnych hoteli. Daleko od cywilizacji, w górach, ale +/- komfortowo. Kto je zna? Lokalizacja-Karpaty. Gdzie dokładnie nie jest ważne. Cóż, jeśli nadal wybierasz między tymi dwoma, co jest lepsze? Szczególnie irytuje mnie ostatnio brak opinii na temat Arki. Kto był w tym roku? Dzięki!
11 lat wstecz  •  6 subskrybenci 14 odpowiedzi
Drodzy turyści, będę wdzięczny za rady. Tradycyjnie odpoczywam latem z dzieckiem w Karpatach. Tego lata postanowiliśmy wybrać nowe miejsce. Patrzę na różne opcje i jestem zdezorientowany. Sama chcę pojechać do Synewyru w Arnice, ale rozumiem, że nie jest to najbardziej dziecięcy kurort w Karpatach. Dodatkowo dziecko nie bardzo dobrze znosi samochód, a jazda jest długa. Kto był w Bogolvar? Jak zatłoczone jest? Czy to jest malownicze? Czy to daleko od dworca kolejowego i który? Co latem oferują dzieciom - animacje, basen, trampolina? Jakie są ogólne wrażenia? Dzięki!
11 lat wstecz  •  7 subskrybenci 6 odpowiedzi
Przyjaciele proszę doradzić dobry obóz letni dla 16-latka. Mieszka w Nikołajewie. Marzy o Karpatach. Chciałbym aktywny program turystyczno-sportowy, może nocleg w namiotach gdzieś w lesie. Tych. zdecydowanie nie powinno to być jak obóz pionierski, ale coś, aby mózg przestawił się na co najmniej 2 tygodnie ze smartfona i tabletu na proste chłopięce zabawy: wspinanie się po górach, pływanie itp. Z góry dziękuję wszystkim.
11 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Hotel przyciąga swoim położeniem, ale w sieci pojawiają się bardzo sprzeczne opinie... Byłbym wdzięczny wszystkim, którzy dzielą się wrażeniami z pobytu w tym hotelu. Czy hotel naprawdę jest takim „reżimem”, jak o nim piszą? (czas prysznica to 3 minuty, dzieci nie są mile widziane, ponieważ mają tendencję do hałasowania...) Dziękuję!
11 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Drodzy turyści! Kto był kiedykolwiek w „Arnice”: czym zasadniczo różnią się kadłuby? Dlaczego „gospodarka”? W drodze? Parking w pobliżu? Zły widok z okien, głośny? Jakie body wybrać? Z góry dziękuję!
11 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Naprawdę chcę świętować Nowy Rok w zimowej bajce, w chacie z bali, z salą kominkową, wyposażoną kuchnią, aby firma mogła zebrać się przy kominku pod choinką z szampanem. 8-10 osób z pięknym widokiem, tak że można jeździć na nartach (dla "smoczków"), ale bardzo chce się uczyć... A na sankach dzieciaki są z nami... Proszę powiedz mi dobre opcje.. Mamy już dość szukania go sami, na zdjęciach jest tylko jedno, ale nie chcecie się spodziewać przykrych niespodzianek...
12 lat wstecz  •  2 abonent 3 odpowiedź
Dzieci 2 i 8 lat.
12 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Uv.turyści, proszę o porady na temat hoteli / pensjonatów itp dla rodzin z dziećmi w Karpatach i Zakarpaciu. Planujemy wyjazd 21 kwietnia.
12 lat wstecz  •  9 subskrybenci 9 odpowiedzi
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już