Pytania o KarpatachKraje i miasta

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Karpatach
Proszę powiedzieć, kto wie, jak jak najszybciej i jak najszybciej dostać się ze wsi Jabłonnica do Lwowa? To bardzo potrzebne!
12 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
C nowy bóg. Żdy predlozhenij. Truskavec od 10.03.2014 do 31.03.2014. Komy ne len. Dziękuję
13 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Młodzi ludzie bardzo lubią świętować Nowy Rok w różnych miejscach. Chciałbym być w Karpatach, wśród zaśnieżonego lasu. Który ośrodek jest najlepszy dla początkujących narciarzy? Czy jest ośrodek z lodowiskiem?
14 lat wstecz  •  7 subskrybenci 11 odpowiedzi
Udim z mężem na odpoczynek ale nie wiem gdzie się zatrzymać proszę powiedz mi
14 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Firma odpocznie.
14 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Witam wszystkich podróżników))) Zebraliśmy się razem jako rodzina w Karpaty + Białoruś.Nawet wymyśliliśmy trasę.Powiedz mi może coś ciekawego po drodze (Jedziemy w połowie lipca 4 osoby na Lanos) Trasa: Kijów-Mińsk-Brześć-Jeziora Szackie-Lwów-Iwano-Frankiwsk-Czerniowce-Kijów I jeszcze jedno pytanie to samochód na kredyt, kto wie jakie dokumenty są potrzebne ??? Bardzo dziękuję za odpowiedź :)
14 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Jedziemy latem w Karpaty samochodem, planujemy jeden dzień w jednym mieście. Pomóż komukolwiek)))) Jeśli chodzi o pomysły, oczywiście))))
14 lat wstecz  •  6 subskrybenci 7 odpowiedzi
cześć ludzie, powiedz mi od kogo możesz wynająć dom na tydzień w Jaremcze, mikuliczin, werchowyna? nie drogie i jeśli to możliwe z jedzeniem. Proszę odpowiedzieć na [email protected], będziemy bardzo wdzięczni.
15 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
chcemy zostać w Kołomyi na tydzień, zarezerwować pokój teraz lub bliżej wakacji (koniec kwietnia - początek maja), bezpośrednio w hotelu czy przez biura podróży?
15 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Wszystkie pytania
ZEA
już