Pytania o UkrainieWycieczki

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Ukrainie
8 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Poleć taksówkę, której możesz zaufać, transfer z hotelu jest drogi?
9 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Czy są wycieczki na Wyspę Węży? Czy można tam przyjechać na dzień lub dwa? Czytałem, że jest tam jakiś hotel, czy mogę go zarezerwować? Czy w ogóle jest jakieś połączenie? A czy jest plaża?
9 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Powiedz mi, proszę, wycieczkę autobusem po miastach Ukrainy. Aby móc zwiedzić kilka ciekawych miejsc, trwać 3-4 dni i za rozsądną cenę!
10 lat wstecz  •  6 subskrybenci 10 odpowiedzi
11 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź Jest odpowiedź od hotelarza
11 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Нагуглил: — Экскурсоводов можно найти возле Борисоглебского собора — Наталья (095) 3303251 — Иван Кацюра +38(093) 1498645, +38(095) 4706458, +38(097) 6065020 — Черниговское объединение экскурсоводов. тел.: +38 094 9250532; +38 067 7649315 — Экскурсоводы тел. +38(0462)611111, +38(0462) 653-664, +38 (063) 2618361 Но хотелось бы услышать рекомендацию, а то Гугл то еще насоветует...
11 lat wstecz  •  7 subskrybenci 5 odpowiedzi
Dzień dobry! Powiedz mi, czy są zorganizowane wycieczki z Kijowa do Wilkowo i Biełgorod-Dniestrowskiego?
11 lat wstecz  •  6 subskrybenci 8 odpowiedzi
Dzień dobry! Kto ostatnio był w Mezhgorye / Volovets / Synevyr. A co ze stawkami za taksówki? Zamieszkamy w Mieżgorie. Zainteresowany ceną samochodu Mezhhirya-Volovets, Mezhgorye-Synevyr, Mezhgorye-Olshansky zbiornik. Nie wycieczki, tylko taksówki. Być może są kontakty odpowiednich taksówkarzy, abyśmy mogli wezwać auto dla siebie np. „w drodze powrotnej”. Na przykład chcemy spędzić cały dzień nad zalewem, więc wyślemy taksówkarza. a potem znowu zadzwonimy, chcemy jechać według tej zasady i mieć pewność, że ktoś przyjedzie, a nie „już piłem, nie mogę”. Dzięki
11 lat wstecz  •  17 subskrybenci 13 odpowiedzi
Ponieważ przyjeżdżamy do Polany tylko na trzy dni, chciałbym wcześniej wiedzieć o możliwości wycieczki do Mukaczewa w dniu przyjazdu.
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 7 odpowiedzi
który wkrótce był zimą! jak są podsycane? jak wygląda obsługa, procedury?czekam na informację zwrotną i co wziąć pod uwagę? moze ktos tez tez jedzie w te dni.. wypisz sie.. a co jeszcze mozna zobaczyc w trakcie po leczeniu --- w poblizu sanatorium? gdzie iść i co zobaczyć? dzięki
12 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Cześć! Prosimy o udostępnianie map i szlaków turystycznych.
12 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Cześć! Powiedz mi koszt transferu z Iwano-Frankiwska do Zaroslaka iz powrotem. Chcemy jechać do Howerli, dojeżdżamy rano pociągiem z Kijowa o 5-45. Musisz wrócić do Frankowska do 21-00.
12 lat wstecz  •  10 subskrybenci 3 odpowiedź
Kto odpoczywał latem w Sławsku lub wie, powiedz mi, czy można tam na miejscu wybrać się na wycieczki? A może musisz samodzielnie i wcześniej przemyśleć program poznawczy dla siebie? Zainteresowany wycieczkami do wodospadów, jeziora Sinever itp.
12 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Potrzebuję oryginału aktu zgonu lub kopii poświadczonej przez notariusza.
12 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Czy macie w pobliżu stok narciarski i czy byłoby ciekawie przyjechać dla młodej pary?
13 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Chcemy dodać informacje o hotelu i kawiarni, a także o usługach wycieczek
ile będzie kosztować zakwaterowanie 5 osób i na co wejść, ewentualna wycieczka w okolice góry?
Chciałabym poznać położenie różnych zabytków, malowniczych miejsc, odwiedzić bazar lub targ, spróbować etnicznych potraw. Z góry dziękuję
13 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Chcę jechać z dzieckiem, więc szukamy najlepszej opcji na rekreację?
13 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Idziemy na zajęcia dla Roshen przez cały dzień, co najlepiej zabrać ze sobą do jedzenia?
13 lat wstecz  •  7 subskrybenci 13 odpowiedzi
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
Ukraina
Arabat strzałka Berdiańsk Beregovo Biały kościół Boryspol Bukowel (Polyanitsa) Charków Chersoń Chinydiewo Chmilnik Czernihów Czerniowce Dniepr Donieck Dragobrat Genichesk Gładki Gribówka Jaremcze Kamieniec Podolski Karolino-Bugaz Kijów Kirillovka Koblevo Kołomyj Korsun-Szewczenkowski Kosów Kremennaja Kropywnyckij Lazur Letki Lwów Mariupol Melekino Mieżhiria Migovo Mirgorod Morszyn Mukaczewo Mykulychyn Niemirowa Nikołajew Nikołajewka Oczakow Odessa Oriv Poczajew Podobovets Polana Połtawa Primorsk Pylypets Rachów Satanow Schodnica Shayan Siedowo Siergiejewka Siniak Skadowsk Skole Sławsko Solochin Sołotwina Sumy Swalawa Światogorsk Synewyr Szack Szeszory Szkłou Tatarzy Truskawiec Uman Urzufi Użhorod Wierchowina Winnica Worochta Wyszgorod Wyżnica Yasinya Zakarpacie Zaporoże Zatoka Żdeniowo Żelazny port Żytomierz
już
Bar
ZEA
już