Pytania o UkrainiePogoda i pory roku

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Ukrainie
Co zabrać ze sobą?
10 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Planuję odpocząć na początku września w Żelaznym Porcie. Kto był w sezonie aksamitnym, podziel się swoim doświadczeniem) Czy warto jechać? Jaka jest pogoda, rozrywka, plaże? Dzięki!
11 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Jaka jest pogoda?
11 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dobra pora dnia. To znaczy, potrzebuję twojej pomocy. Zainteresowany takim pytaniem, czy jezioro Świtaź kwitnie we wrześniu? A w ogóle jaka jest pogoda we wrześniu, czy można jeszcze pływać i opalać się? A może będzie poza sezonem? Z góry dziękuję za twoje odpowiedzi.
12 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Proszę powiedz, po prostu jedź tam za 3 dni!
12 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
jak edytować reklamę
12 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Czy pomieszczenia są ogrzewane pod koniec maja?
12 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Witam. W listopadzie jadę do Truskawca. Powiedz mi, jaka jest pogoda o tej porze roku. Nie wiem co wziąć. Dzięki.
13 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
W tym czasie nigdy nie odpoczywali w Karpatach.
13 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Czy jest dużo deszczu?
13 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Potrzebujesz określonej temperatury
13 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Dzień dobry. Ludzie, powiedz mi proszę, jaka jest zwykle pogoda w Shayan w czerwcu? Czy jest ciepło, jak przy opadach? Byłem tam w sierpniu, pogoda super, prawie nie pada, chcemy tam pojechać w czerwcu.
13 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Mam zamiar się leczyć w maju, ale nie wiem jakie są najlepsze warunki / ciepło, jedzenie, leczenie, odpoczynek /
13 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Jedziemy do Jaremcza z dwójką rocznych dzieci. Czy umiesz pływać w rzece? Czy nie jest zimno? Jak się ogólnie ubrać pod koniec czerwca? Z góry dziękuję za twoje odpowiedzi.
13 lat wstecz  •  7 subskrybenci 6 odpowiedzi
jak się ubrać
14 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Celem naszej wyprawy jest przywrócenie sił po operacji, odetchnięcie świeżym powietrzem, zjedzenie prawdziwych produktów wiejskich, wędrówka po lesie Kto był w Satanowie o tej porze roku, podziel się wrażeniami
14 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Odpocznę na początku listopada...praca jest taka, że ​​reszta jest w najgorszym miesiącu w roku...Jaka pogoda? Czy jest zimno, grząsko, czy jest nadzieja? )))
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 10 odpowiedzi
Proszę o pomoc w wyborze regionu Zachodniej Ukrainy i konkretnego miejsca, w którym w październiku jest ciepło i sucho, abyś mógł cieszyć się wakacjami.Z poważaniem Eleno.
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Jaka jest pogoda w tej okolicy na początku maja?
14 lat wstecz  •  2 abonent 4 odpowiedź
Ludzie, którzy tej zimy odpoczywali na Dragobrat, powiedz nam, czy jest tam śnieg, czy wcale?
15 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
idziemy do Ng i martwimy się śniegiem))
15 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Czy możesz mi powiedzieć, kiedy zwykle pada śnieg w Twojej okolicy? Naprawdę chcemy jechać do Ciebie, aby odpocząć i pojeździć na nartach. A czy w Vedvezhy Gori jest wypożyczalnia nart?
15 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
A ja chciałbym poznać opinie o samym zabiegu, podobało Ci się?
15 lat wstecz  •  2 abonent 3 odpowiedź
Czy można zamówić obiad i ile to będzie kosztować?
15 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
Ukraina
Arabat strzałka Berdiańsk Beregovo Biały kościół Boryspol Bukowel (Polyanitsa) Charków Chersoń Chinydiewo Chmilnik Czernihów Czerniowce Dniepr Donieck Dragobrat Genichesk Gładki Gribówka Jaremcze Kamieniec Podolski Karolino-Bugaz Kijów Kirillovka Koblevo Kołomyj Korsun-Szewczenkowski Kosów Kremennaja Kropywnyckij Lazur Letki Lwów Mariupol Melekino Mieżhiria Migovo Mirgorod Morszyn Mukaczewo Mykulychyn Niemirowa Nikołajew Nikołajewka Oczakow Odessa Oriv Poczajew Podobovets Polana Połtawa Primorsk Pylypets Rachów Satanow Schodnica Shayan Siedowo Siergiejewka Siniak Skadowsk Skole Sławsko Solochin Sołotwina Sumy Swalawa Światogorsk Synewyr Szack Szeszory Szkłou Tatarzy Truskawiec Uman Urzufi Użhorod Wierchowina Winnica Worochta Wyszgorod Wyżnica Yasinya Zakarpacie Zaporoże Zatoka Żdeniowo Żelazny port Żytomierz
już
Bar
ZEA
już