Planuję odpocząć na początku września w Żelaznym Porcie. Kto był w sezonie aksamitnym, podziel się swoim doświadczeniem) Czy warto jechać? Jaka jest pogoda, rozrywka, plaże? Dzięki!
Dobra pora dnia. To znaczy, potrzebuję twojej pomocy. Zainteresowany takim pytaniem, czy jezioro Świtaź kwitnie we wrześniu? A w ogóle jaka jest pogoda we wrześniu, czy można jeszcze pływać i opalać się? A może będzie poza sezonem? Z góry dziękuję za twoje odpowiedzi.
Dzień dobry. Ludzie, powiedz mi proszę, jaka jest zwykle pogoda w Shayan w czerwcu? Czy jest ciepło, jak przy opadach? Byłem tam w sierpniu, pogoda super, prawie nie pada, chcemy tam pojechać w czerwcu.
Jedziemy do Jaremcza z dwójką rocznych dzieci. Czy umiesz pływać w rzece? Czy nie jest zimno? Jak się ogólnie ubrać pod koniec czerwca? Z góry dziękuję za twoje odpowiedzi.
Celem naszej wyprawy jest przywrócenie sił po operacji, odetchnięcie świeżym powietrzem, zjedzenie prawdziwych produktów wiejskich, wędrówka po lesie Kto był w Satanowie o tej porze roku, podziel się wrażeniami
Odpocznę na początku listopada...praca jest taka, że reszta jest w najgorszym miesiącu w roku...Jaka pogoda? Czy jest zimno, grząsko, czy jest nadzieja? )))
Proszę o pomoc w wyborze regionu Zachodniej Ukrainy i konkretnego miejsca, w którym w październiku jest ciepło i sucho, abyś mógł cieszyć się wakacjami.Z poważaniem Eleno.
Czy możesz mi powiedzieć, kiedy zwykle pada śnieg w Twojej okolicy? Naprawdę chcemy jechać do Ciebie, aby odpocząć i pojeździć na nartach. A czy w Vedvezhy Gori jest wypożyczalnia nart?