Pytania o Sharjah – Wybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Sharjah
8 lat wstecz  •  3 abonent 1 odpowiedź
Dzień dobry. Drodzy przyjaciele, w Internecie, w recenzjach pojawiły się informacje o braku możliwości odwiedzenia Sahara Beach Resort 5* przez gości Red Castle Hotel 4, począwszy od 1 marca 2018 r.
9 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Dzień dobry wszystkim. Będziemy pod koniec maja. Czy woda w morzu jest czysta? jak tam plaża? gdzie mogę grać w siatkówkę plażową? co z wycieczkami, transportem? Czy w pobliżu są sklepy spożywcze? Który z 2 hoteli jest Twoim zdaniem lepszy: Coral Beach Resort Sharjah czy Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort Z góry dziękujemy za odpowiedzi. Eugeniusz
9 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Proszę opowiedzieć nam o hotelu, ponieważ jest nowy, nie można znaleźć opinii na jego temat, przy rezerwacji wydaje się, że ocena nie jest zła, ale recenzje są złe. Czy warto jechać na wakacje?
10 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
ZEA › Sharjah
10 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Czy w Zjednoczonych Emiratach Arabskich można zabrać samochód z prawami niemiędzynarodowymi? Który samochód mogę zabrać dla 4 osób dorosłych i 2 dzieci w wieku 4 i 13 lat.
12 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Czy możesz mi powiedzieć, czy mogę tam kupić dobry strój kąpielowy i gdzie?
13 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Co wybrać Hotel Romada czy Holiday Inn Sharjah??? Napisz do [email protected]. Jedziemy w połowie listopada! Dołącz teraz!
13 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Powiedz mi, proszę, czy wygodnie jest dostać się do Dubaju z Coral Beach Resort? Mamy 1,5 roczne dziecko, boimy się długich podróży. A może pod hotelem jest autobus, który jedzie do Dubaju? I ogólnie polecacie ten hotel na wakacje z małym dzieckiem. Będę wdzięczny za pomoc.
13 lat wstecz  •  7 subskrybenci 20 odpowiedzi
dlaczego w tym hotelu nie ma opinii o apartamentach i apartamentach,
13 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Jakie gniazdka w hotelu przed naprawą były trzywtyczkowe i czy są jakieś przejściówki.
13 lat wstecz  •  6 subskrybenci 5 odpowiedzi
Powiedz mi, czy dożywocie na plaży jest płatne, czy nie, czy też weź własne materace.
13 lat wstecz  •  7 subskrybenci 8 odpowiedzi
Czy możesz powiedzieć mężczyznom, jak się ubierać podczas pobytu w Zjednoczonych Emiratach Arabskich? A może nieprzyzwoicie będzie chodzić po mieście w krótkich spodenkach, koszulce i łupkach?
13 lat wstecz  •  7 subskrybenci 10 odpowiedzi
Hotele 3* lub 4*
13 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
szukam hotelu w Sharjah z wyposażoną kuchnią.
13 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
Mój mąż i ja postanowiliśmy pojechać na początku czerwca 2013 do Emiratów. Celem wycieczki jest wakacje na plaży, kilka dni zakupów w Dubaju i 1-2 wycieczki. Myślimy, że jedziemy na 10 dni.Zatrzymaliśmy się w Emiracie Sharjah. Wiemy, że stogy itp., ale to nie przeraża. Chcemy hotel na wybrzeżu, więc zaopiekowaliśmy się Coral Beach Besort Sharjah. Ale jesteśmy zawstydzeni obecnością placu budowy w sąsiedztwie, nie chcielibyśmy hałasu i kurzu. Nie zachęca też to, że turyści z innych hoteli przyjeżdżają na plażę, aby popływać, a miejsc jest za mało dla wszystkich. Rozważamy również 2 inne hotele: Beach Sharjah i Lou-Lou Beach Resort. Kto był w tych hotelach? Który wybrać?
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 6 odpowiedzi
W opisie hotelu znalazłam informację, że hotel zapewnia bezpłatny transfer z lotniska w Dubaju. Jak możemy zamówić tę usługę? Przyjeżdżamy 29 kwietnia, pokój w hotelu zarezerwowaliśmy od 29.04 do 07.05.
14 lat wstecz  •  4 abonent 6 odpowiedzi
Lords Hotel Sharjah 4* lub Al Bustan Centre & Residence 4*
14 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
a czy warto wynająć samochód i ile to kosztuje?dzięki!
14 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
ZEA › Sharjah
Potrzebujemy hotelu z basenem, wyjazd w połowie stycznia 2013.
14 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Jadę z żoną i dziećmi w wieku 1 i 4 lat czy będą jakieś problemy z plażą (czy można rano wsiąść do autobusu?) Jeśli do hotelu dojdziemy na piechotę, to daleko czy tylko taksówka, może są inne plaże, które są bezpłatne, ale czy można się opalać i pływać zgodnie z lokalnymi przepisami?
14 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Witam Mieliśmy lecieć do tego hotelu, tylko 3* (nie znalazłem go na liście). Chciałbym wiedzieć, jak sprawy mają się z plażą, nie mają swoich?! jeśli nie, to ile trzeba zapłacić za wejście na plażę?!Jak tam rzeczy z osobnymi akcesoriami plażowymi (trzeba kupić wszystko)?Jak tam sam hotel?! Jak alkohol jest dozwolony w hotelu?
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 8 odpowiedzi
Pokaż więcej »