Pytania o FudżajraWybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Fudżajra
Niedawno przeczytałem recenzję, że nawet system UAL nie jest całkowicie all inclusive, w tym napoje alkoholowe. Powiedzcie mi dokładnie ci, którzy odpoczywają w tej chwili lub odpoczywają w najbliższej przyszłości, czy to prawda i jak bardzo zmieniła się obsługa po pandemii?
5 lat wstecz  •  4 abonent 2 odpowiedź
Cześć! Czy możesz mi powiedzieć, czy hotel oferuje posiłki all inclusive? Co jest wliczone? Czy napoje spirytusowe i lody są wliczone w cenę? Czy telewizory mają wejście USB? Głębokość basenu? Wi-Fi?
9 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Dzień dobry! Proszę o pomoc, jak zawsze Odpoczynek planowany jest w Fujairah w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Rodzina z dziećmi, więc potrzebny jest hotel na pierwszej linii, jedzenie wysokiej jakości, smaczne i urozmaicone oraz dobra obsługa. Powiedz mi, kiedy najlepiej latać, czy warto rozważyć marzec, czy kwiecień? co do ceny wydania zaczynam od hoteli... cena jeszcze nie ma znaczenia (w rozsądnych granicach).
10 lat wstecz  •  6 subskrybenci 16 odpowiedzi
Czy w Zjednoczonych Emiratach Arabskich są inne hotele, w których można przebywać ze zwierzętami?
10 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Długo myśleli, w końcu to wzięli.
11 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Nie wiem co wybrać. Chcę do Emiratów, ale tylko do oceanu!
13 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Czytałem, że są tam rekiny rafowe, jakie są niebezpieczne?
13 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Planujemy jechać z 2 dzieci: 1,3 lat i 5 lat, doradzamy hotelowi, przede wszystkim interesuje nas jedzenie dla najmłodszych: gotowane, parzone, duszone itp. i oczywiście najlepiej basen dla dzieci, pokój, rosyjska animacja, wejście do morza
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 6 odpowiedzi
Cena prawie taka sama, jedziemy do HB food, planujemy odwiedzić Dubaj (nie zakupy). Według opinii wszystkie hotele są dobre?
14 lat wstecz  •  8 subskrybenci 8 odpowiedzi
Czy myślisz, jaki system zasilania wziąć, HB czy AL?
14 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Postanowiliśmy odpocząć z rodziną w Fujairah, wybraliśmy hotel Le Meridien Al Aqah Beach Resort 5*, natomiast zdecydowaliśmy się zarezerwować hotel, cena poszła w górę. Znaleźliśmy tańszą alternatywę - Radisson Blu Resort Fujairah 5*, ale opinie są nieco gorsze. Powiedz mi, czy warto oszczędzać, czy lepiej przepłacić i pojechać do Le Meridien... Jedzenie dla 2,6-latka i dobry piasek są bardzo ważne. Dzięki!
14 lat wstecz  •  6 subskrybenci 19 odpowiedzi
Podróżuję z dzieckiem, na morzu często robi się gorąco, ale nie wiem o termometrze, czy można sprowadzić leki, przy okazji, czy paracetamol nie jest tam zabroniony?
14 lat wstecz  •  6 subskrybenci 7 odpowiedzi
Proszę powiedzieć, czy pobierana jest kaucja, jeśli rodzaj żywności to All Inclusive, a jeśli tak, to w jakiej wysokości?
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Co jest lepsze - Fujairah Rotana 5* czy Radisson Blu Fujeirah? Jedziemy na spokojne wakacje na plaży, spać, zjeść, rozgrzać się. Jakość żywności jest ważna. Z góry dziękuję wszystkim :)
14 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Wybieramy hotel. Początkowo powiedziano nam jedną cenę, a potem okazało się, że w tej cenie dodatkowa. brak łóżka. Z łóżkiem za 500 dolarów więcej. Chociaż sama cena „gryzie”.
14 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Proszę mi powiedzieć ile będzie kosztował wyjazd z 2 dzieci 1,9 i 7, do tego hotelu w dniu 7 marca?
14 lat wstecz  •  2 abonent 4 odpowiedź
Chciałbym również wyjaśnić, jak lepiej zostawić ten depozyt - w gotówce, czy lepiej zablokować go na karcie?
15 lat wstecz  •  6 subskrybenci 5 odpowiedzi
planujemy wyjazd, dzieci mają 5 i 1,2 lat Z góry dziękujemy.
15 lat wstecz  •  2 abonent 4 odpowiedź
Dziecko nie je już potraw ze słoika, zjada zwykłe zupy z min. sól, tusz do rzęs warzywa, mięso, makarony, różne płatki zbożowe. W ogóle zwykłe jedzenie, tylko bez przypraw, więc martwię się o to, czym nakarmię córkę. Zabiorę ze sobą twarożek i płatki zbożowe, ale czy warto brać przeciery warzywno-mięsne w słoikach?
15 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Wciąż interesują się cenami domowego sprzętu audio. Mówią, że jest tańszy niż u nas ... Jeśli tak, to gdzie kupić?
15 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Proszę doradzić, co zabrać ze sobą na wakacje w Fujairah w Hotelu Hilton?
15 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Pokaż więcej »