Pytania o Półwysep Chalcydycki – KassandraMiejsca i rozrywka

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Półwysep Chalcydycki – Kassandra
Kto był w hotelu Forest Park, powiedz mi, jak tam jedzenie? Czy dla dorosłych wystarczy niepełne wyżywienie? Czy na obiad serwują mięso, owoce? W jakiej ilości? Słyszałem, że nie ma bufetu, a szef kuchni sam układa potrawy. A jeśli osoba nie jadła? jak być? Nadal zainteresowany. Jak daleko jest do najbliższego miasta? Czy można chodzić. Ten hotel jest polecany przez organizatora wycieczek Mouzenidis. Czy możesz mu zaufać?
10 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Czy można zamówić jedzenie, a nie tylko samemu je ugotować?
11 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
jakie pytania są zwykle zadawane podczas wieczoru greckiego w formie quizu. proszę powiedz mi kto uczestniczył. dzięki
11 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
Za tydzień jedziemy do Kallithei, hotel "Toroneos...", może ktoś był?! Czy jedzenie jest drogie w tej wiosce? Czy ktoś może polecić tawerny? Cena na plażach się nie zmieniła, 4 euro? Każda informacja byłaby bardzo interesująca...
12 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Interesują mnie wszystkie opcje: taksówki, rowery (czy jest fotelik dziecięcy?), komunikacja miejska. Dzięki!
12 lat wstecz  •  2 abonent Bez odpowiedzi
Czytam recenzje, są informacje, które dają za darmo, jest coś, czego nie ma...
12 lat wstecz  •  6 subskrybenci 6 odpowiedzi
Wymawiają to miejsce tak, jak chcą i mogą, ale pytanie brzmi: opowiedz nam o tej wiosce, jedziemy tam pod koniec czerwca, ciekawie będzie uzyskać wszelkie informacje. Tak, i nie tylko, czy możesz podzielić się swoim doświadczeniem: jedziemy sami, ale jeszcze nie wiemy, jak wygodniej i korzystniej jest dostać się z lotniska do wioski ...
12 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Czy na terenie hotelu lub sąsiednich hoteli jest jakieś spa lub gabinet masażu??????????
13 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Proszę mi powiedzieć, czy ten hotel jest dobry.
13 lat wstecz  •  1 abonent 2 odpowiedź
Bar przy basenie napoje bezalkoholowe, soki, napoje gorące (herbata, kawa). Kanapki i ciasta Bar na plaży Lody, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, koktajle, napoje bezalkoholowe, soki. Central Bar Napoje alkoholowe i bezalkoholowe, koktajle, napoje bezalkoholowe, soki, piwo z beczki, białe i czerwone wino z beczki, ouzo, koniak. Gorące napoje (kawa i herbata), ciasta i kanapki
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
jak dostać się do pobliskich osiedli. samochód do wynajęcia jest odwołany. i ile czasu na podróż. dzięki. czy są wycieczki w hotelu i ile one kosztują.
13 lat wstecz  •  2 abonent 3 odpowiedź
Nie mam prawa jazdy na motocykl, czy można wziąć motocykl i jaki typ (interesuję się lekkimi sportami do 75 KM) i ile to przybliżony koszt na dobę, gdzieś wyczytałem, że nie Potrzebujesz prawa jazdy na lekkie motocykle, doradzaj też miejsca, w których lepiej wynająć.Dzięki
14 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Czy warto jechać do vourvourou?
14 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Co oznacza grecki olinkus?
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 15 odpowiedzi
Ludzie! Odpowiedz kto odpoczywał? Co polecasz zabrać ze sobą? Jakie jedzenie?Jak ogólnie jest hotel?
14 lat wstecz  •  2 abonent 4 odpowiedź
Odpoczniemy z małym (1 rok 10 miesięcy) dzieckiem. Myślę, że z jedzeniem nie powinno być problemu, bo jest menu dla dzieci. Albo nie mam racji? Jeśli się mylę, bądź szczery. A moje pytanie brzmi: co da się pić małemu człowieczkowi? W końcu świeżo wyciskany sok pomarańczowy, a tym bardziej napoje takie jak „Jupi” dla dzieci absolutnie nie wchodzą w grę. Czy menu dla dzieci zawiera napoje przyjazne dzieciom?
15 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Wcześniej jeździliśmy do Egiptu tylko na all inclusive, teraz martwię się, że mój mąż będzie głodny, a córka będzie ciągle szukać drinka. Może trzeba zabrać ze sobą czajnik i herbatę?
15 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Jak działa ten hotel?
15 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Czy można spacerować po tym hotelu gdzieś wieczorem??? A gdzie jest najbliższy park dziecięcy od hotelu?
15 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Dlatego hotel działa w systemie UAL, a poza nim często będziemy wyjeżdżać i nie zawsze będzie można wrócić na obiad, zastanawiam się, czy można wcześniej zamówić „suchą rację” w recepcji. Z góry dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzą.
15 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Czy z tego miejsca można dojechać komunikacją miejską?
17 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź