Roczny przegląd hotelu

Pisemny: 29 styczeń 2020
Czas podróży: 19 — 26 styczeń 2020
Ocena hotelu:
8.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 8.0
Usługa: 7.0
Czystość: 7.0
Odżywianie: 7.0
Infrastruktura: 8.0
Odwiedzam ten hotel co roku w styczniu. Po przeczytaniu poprzednich negatywnych recenzji zdecydował em się już na zmianę hotelu, ale po wyciszeniu postanowił em pojechać i sam wszystko sprawdzić , na ile „za 10 miesię cy wszystko stał o się okropne”)).
Hotel zatrzymał się ró wnież w centrum Naama Bay)). Morze i plaż a ró wnież znajdował y się w tym samym miejscu)) (naprawdę są po drugiej stronie ulicy od hotelu))). Dla tych, któ rzy lubią leż eć samotnie na leż aku w promieniu 3 metró w, ta plaż a nie jest odpowiednia (z tej plaż y nadal korzystają goś cie hotelu Tropitel Waves).
Po przyjeź dzie zostaliś my przywitani jak krewni. Nie lubimy osiedlać się w budynku, dlatego w recepcji od razu proszę o pokó j w bungalowie. Pokó j był przestronny z dwoma podwó jnymi ł ó ż kami. W ł azience był zaró wno prysznic, jak i wanna.

Za 1 USD nasz pokó j był codziennie dekorowany. Poś ciel nie był a zmieniana codziennie, ale to nam nie przeszkadzał o. Przez 7 nocy ł ó ż ko był o zmieniane 3 razy (zawsze denerwują mnie opinie wczasowiczó w o braku codziennej zmiany poś cieli. Moż na by pomyś leć , ż e zmieniają ją codziennie w domu))
Powtarzam, zimą hotel ma 3 podgrzewane baseny, jeden sportowy (gł ę boki), drugi - z trzema zjeż dż alniami, a trzeci dla rodzicó w z dzieć mi - na samym począ tku hotelu wewną trz budynku.
Jeś li chodzi o ż ywnoś ć , w poró wnaniu do stycznia 2019 r. był a ona nieco zró ż nicowana. Ś niadanie jak we wszystkich hotelach: jajka, kieł baski, sery, surowe warzywa, tosty itp. Na obiad zawsze oferowano kurczaka, woł owinę lub rybę oraz ró ż ne dodatki: ziemniaki, makaron, warzywa, owoce itp. (Kurczak był grillowany) Na obiad moż na był o skosztować krabó w, sushi, kaczki, a takż e tradycyjnie grillowanego kurczaka, lula kebab z dodatkami i warzywami.
Za 8 USD w restauracjach i w barze na plaż y moż na był o skosztować.1 kg. grillowane kalmary lub kraby za 16 USD - 1 kg. Krewetka.
Alkohol nie jest rozcień czany. Koktajle są doś ć podobne: mieszają skoncentrowany napó j (nazywam go „UPI”) z alkoholem. W restauracjach na obiad i kolację oferowane jest cał e menu alkoholi (wó dka, brandy, whisky, rum, sambuca, tequila, wytrawne wino i piwo).
Moim zdaniem animacja zabrakł o organizatora w poró wnaniu do zeszł ego roku. Chł opaki są mł odzi, ale trochę niedoś wiadczeni. Szczegó lnie nudno był o na wieczornym ShowTime, kiedy do hotelu zaproszono tzw. „artystó w”.
W wię kszoś ci jesteś my zadowoleni z naszego pobytu. A w przyszł ym roku w styczniu wró cimy do Tropitel Naama Bay)).
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał