Niedroga, tania, elegancka plaża?

Pisemny: 25 grudzień 2019
Czas podróży: 7 — 14 grudzień 2019
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje
Ocena hotelu:
4.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 3.0
Usługa: 2.0
Czystość: 4.0
Odżywianie: 4.0
Infrastruktura: 7.0
1. Wybraliś my hotel w absurdalnej cenie, z przepię kną plaż ą , w centrum Naama Bay.
Przybyliś my do hotelu o 4.45, zał oż yliś my bransoletki i zamknę liś my rzeczy w magazynie, ustaliliś my po 13.00. Zaproponowali pienią dze za moż liwoś ć natychmiastowego zdobycia pokoju, ale ich nie wzię li. Podszedł rosyjskoję zyczny pracownik i wyjaś nił , ż e w ogó le nie ma wolnych pokoi, poprosił recepcję o wydanie kart na rę czniki, pokazał szatnię (nazwy nie znam, ale bardzo dzię kuję za uwagę ).
2. Podobał a mi się moż liwoś ć korzystania z infrastruktury hotelu Gazala Gardens, poza barami i restauracją , pię kne tereny, przepię kna czysta plaż a z ł agodnym wejś ciem do morza (nie pł ywam dobrze), jest kilka ryby, koralowce, dzienne zaopatrzenie w 1.5 litra wody do pokoju, bezpł atne sł abe wai -fi w recepcji hotelowej.

3. Pokó j standard 335, duż y, normalny widok z okna, bez naprawy, martwa hydraulika, ale woda stał a. Rę czniki był y zmieniane, sprzą tanie był o normalne, był papier. Mydł o i szampon dostarczone raz. Lodó wka nie dział ał a, pracownicy przychodzili 2 razy, ale nie mogli tego naprawić . Nie był o komaró w. Poprosił sprzą taczkę o pozbycie się komaró w. Gdy wypuszczał dym z komina, prawie się udusili.
4. Jedzenie jest znoś ne, nie bę dziesz gł odny, ale. . . W kolejkach nie gasną od razu wszystkich warzyw i owocó w. Pomidory są dodawane po chwili, a nie od razu. Są mandarynki, pomarań cze, ale winogrona, melony, guawa muszą być pilnowane, kiedy są umieszczane i mieć czas na „zł apanie”. Hotel peł en, miejsca dla wszystkich nie starczy, naczynia brudne, poł amane. Musisz poprosić o papierowe serwetki, nie ma ich na stoł ach; herbata, kawa w czajniczkach, a nie naklejki. Kilka warzyw gotowanych na parze. Makrela wytrawna gorzka. Rano jajecznica, jajka na twardo, naleś niki, pł atki ś niadaniowe z mlekiem, ptysie, jogurt, owoce, warzywa, czasem kurczak, ryba. Kolacja: ryba, woł owina, kurczak, ciasteczka ś mietankowe, wieczorem to samo, na piecu smaż one jest tylko mię so lub ryba. Wszę dzie jest kolejka. Od 15.00 rozdają lody do rę ki, a w barze alkohol. Musimy iś ć z cał ym tł umem.
5. Nie podobał y mi się kolejki, brak papierowych serwetek na stoł ach, tylko jedna salaterka z owocami, ogó rkami i pomidorami. Nie wszystkie produkty spoż ywcze są wyś wietlane jednocześ nie w wystarczają cych iloś ciach. Wł oska restauracja, w któ rej raz trzeba się zapisać na obiad, to chamstwo, kpina obsł ugi: wino przywieź li za darmo (szmurdiak z są siedniego baru) i niezrozumiał a pizza, na któ rej był sos i ser na krawę dzi, ale zamó wili z mię sem. Kelner biegnie za nim, ś mieje się i pyta: „Pyszna pizza? ” Do drugiej restauracji nie poszliś my, ż eby nie psuć nastroju. Za 7-8 tys.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał