Pytania o JaremczeWybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Jaremcze
Dzień dobry wszystkim! W tę niedzielę jest możliwość wyjazdu na 4 dni w Karpaty, wybraliśmy Jaremcze ze względu na bliskość i łatwość podróżowania. Jesteśmy trzema osobami dorosłymi i dzieckiem. Poradzili nam Vershina, tam wszystko jest już zabrane. Gdzie mieszkać?
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Dzień dobry! Byłbym wdzięczny za informację: jak długo/problematyczny jest transfer samochodu z dworca kolejowego Iwano-Frankowsk do Jaremcza? Problem: dziecko zachoruje w samochodzie, więc przejazd do hotelu powinien być krótki. Zasoby internetowe podają odległość do Jaremcza 58 km i czas przejazdu 1 godzinę 20 minut. Z doświadczenia wynika, że ​​w tym czasie w Prykarpaciu/Zakarpaciu pokonujemy samochodem 20-25 km od dworca do hotelu. Czy droga do Jaremcza jest lepsza? Czy te same dziury? I musisz iść 2 godziny? Z góry dziękuję wszystkim.
12 lat wstecz  •  7 subskrybenci 4 odpowiedź
Czytam dużo recenzji i już jestem zdezorientowany, nie mogę dokonać ostatecznego wyboru. Wyjeżdżam z mężem w sierpniu, interesują mnie noclegi z balkonem i widokiem na góry, wycieczki i możliwość samodzielnego gotowania jeśli chcesz, najlepiej niedaleko centrum a cena około 200 UAH.
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
W którym z hoteli w Jaremczach lepiej zatrzymać się latem. Dla trzyosobowej rodziny. Z udogodnieniami i jedzeniem w hotelu. Dzięki!
13 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Jedziemy na wycieczkę w Karpaty. Chcielibyśmy zostać z Tobą. Ile kosztuje pobyt ze śniadaniem i kolacją w hotelu przez 7 dni dla 2 osób dorosłych. Zainteresowani w okresie od 20.02 do 27.02 oraz w okresie letnim lipiec-sierpień. Z góry dziękuję, czekam na odpowiedź. Irina.
13 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Czy są źródła wody mineralnej i ile, gdzie się znajdują?
14 lat wstecz  •  4 abonent 6 odpowiedzi
Proszę o pomoc w wyborze hotelu / willi / sektora prywatnego w Jaremczach dla młodej pary (mąż + żona), moje kryteria: domek z bali, balkon lub loggia z pięknym widokiem, basen, bliskość zalewu (naturalny) dzięki
14 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Proszę poinformować, które hotele w Jaremczach mają transfer do Bukovel iz powrotem. Nie chcę trafić na zwykły transport.
14 lat wstecz  •  3 abonent Bez odpowiedzi
planujemy przyjechać na nowy rok 2012 od 30 grudnia do 2 stycznia - jesteśmy w 2 osoby
15 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
weź ciepłe ubrania
15 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
od 19 do 21 sierpnia
15 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
Witam, moja rodzina (4 osoby dorosłe i dziecko 6 lat) i planuję odpoczynek w Jaremczach (jedziemy autem), podobały mi się Wasze Domki nr 1, 3, 5 (4 miejsca), proszę o informację czy są wolne od 7.08 do 15.08 , ile kosztuje domek, wyżywienie, terminy płatności, rabaty? Oczekujemy na kontakt zwrotny ...
15 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Cześć! Planujemy przyjechać do Jaremcza 4 lutego 2011 na 4 dni. Chciałbym zobaczyć zabytki, odetchnąć powietrzem i pojeździć na nartach. Jak daleko jest tor od Twojego hotelu? jaka jest cena za trzy noce w pokoju trzyosobowym.dziękuję
15 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Planujemy przyjechać z rodziną 3 osobową. w sobotę wieczorem do karmienia, potem sauna masaż.Po masażu herbatka relaksacyjna, nocleg i śniadanie rano Wyjazd w godz.10-11
16 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Witam, proszę podać przybliżony koszt wakacji od 30 grudnia do 8 stycznia? Valentin t. 095 216 67 56
16 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Chcemy jechać z mężem na 5-7 dni, żeby złapać święta Nowego Roku. Czy ktoś może zaproponować fajne miejsce? Żeby warunki były dobre, a ceny nie zaporowe. I żeby nie być bardzo nudnym. Nigdy nie byliśmy w Karpatach. Dlatego trudno sobie wyobrazić, jaka tam jest infrastruktura. Jedziemy autem, więc droga też jest ważna.
16 lat wstecz  •  4 abonent 11 odpowiedzi
Kto odpoczywał w Jaremcze na sadybi „Na schodach Dowbusza”? Powiedz mi jak to jest??? Dzięki
16 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Kto wie, gdzie odpocząć w Jaremczach na Boże Narodzenie? Powiedz mi proszę, jedziemy do 6 osób na 3 dni?!
16 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dobry dzień! Chcielibyśmy z mężem zatrzymać się w Państwa hotelu 18, 19 października na 2 dni. Proszę napisać ile to będzie kosztowało w pokoju standardowym. Dziękuję Ci.
16 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Potrzebujesz recenzji hotelu „Under the Rock”, który podróżował, odpowiada :) Chcemy tam przebywać 3 osoby dorosłe i małe dziecko (1,5 roku) w pokoju VIP. Zainteresowany lokalizacją, czy jest miejsce na spacer z dzieckiem? Czy daleko do sklepu?
16 lat wstecz  •  8 subskrybenci 9 odpowiedzi
Po raz pierwszy jedziemy na wakacje w Karpaty. Co trzeba zabrać ze sobą na wakacje we wrześniu w Jaremczach? Jaka jest tam pogoda o tej porze roku? ciepło czy zimno?
16 lat wstecz  •  6 subskrybenci 16 odpowiedzi
Czy są jakieś zniżki na ten okres?
16 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Co zabrać ze sobą na letnie wakacje z dzieckiem w Jaremcze? Apteczka? (jak to jest z apteką, czy jest jakieś lekarstwo dla niemowląt czy powinienem je zabrać ze sobą ???) Pieluchy i żywność dla niemowląt ? Czy można je kupić na miejscu lub zaciągnąć ze sobą ??? Czy możesz mi coś jeszcze powiedzieć, może coś przeoczyłem ???
16 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Jaki jest najlepszy sposób, aby dostać się z Kijowa do Jaremcza z małym dzieckiem bez samochodu ??? Pociągiem do Iwano-Frankiwska, a następnie minibusem ??? Ile podróżuje? Jak wygodne? Ile to kosztuje? Czy można jechać pociągiem? Czy można tam dojechać pociągiem? Albo zamówić spotkanie z gospodarzami w Iwano-Frankowsku? To wygodne, ale jak uzasadnione finansowo?? Jeśli normalnie możesz tam dojechać samodzielnie (pociągiem lub wygodnym minibusem), to nie chcesz przepłacać ...
16 lat wstecz  •  4 abonent 2 odpowiedź
Doradzić, gdzie w Jaremczach można się zatrzymać, aby podpłynęli bardzo blisko rzeki? Podróżuję z małym dzieckiem i 15 minut do rzeki to już dla mnie daleko! Najlepiej sektor prywatny, aby mieć możliwość przygotowania dziecka do jedzenia. A ja chciałbym być bliżej wiosny.
16 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Pokaż ile będzie kosztowało wakacje dla 5 osób (para + rodzina 3 osobowa) Między 30 grudnia. o 2 stycznia....lub od 1-2 stycznia do 3-4 stycznia. Z góry dziękuję.
17 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Pokaż ile będzie kosztowało wakacje dla 5 osób (para + rodzina 3 osobowa) Między 30 grudnia. o 2 stycznia....lub od 1-2 stycznia do 3-4 stycznia. Z góry dziękuję.
17 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Co o tym myślałeś? Czy to daleko od centrum? Jak zorganizowana jest żywność?
17 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
Ukraina
Arabat strzałka Berdiańsk Beregovo Boryspol Bukowel (Polyanitsa) Charków Chmilnik Dniepr Donieck Dragobrat Gribówka Jaremcze Kamieniec Podolski Kijów Kirillovka Koblevo Kosów Lazur Lwów Mieżhiria Mirgorod Morszyn Mukaczewo Mykulychyn Odessa Polana Satanow Schodnica Shayan Siergiejewka Siniak Skadowsk Sławsko Solochin Sołotwina Światogorsk Synewyr Szack Szeszory Tatarzy Truskawiec Uman Użhorod Worochta Wyżnica Yasinya Zakarpacie Zatoka Żdeniowo Żelazny port
już