Pytania o ŻdeniowoWybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Żdeniowo
Odpoczynek w Karpatach w sektorze prywatnym. Sektor prywatny w Karpatach, na Zakarpaciu, we wsi Żdenijewo - majątek Zatishok. Odpocznij na Zakarpaciu. Domek w Karpatach.
14 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Jeśli ktoś odpoczywał w hotelu "Wait nya Evo" proszę podzielić się wrażeniami. Bardzo interesują ceny w tym hotelu. Ceny są podane na stronie, ale niektóre są BARDZO niskie (może informacje nie były aktualizowane od dłuższego czasu) i jest to jakoś niepokojące. Wszystko wydaje się dobre i cudowne, ale ceny są zawstydzające. A jaka jest pogoda w tych okolicach na początku września?
15 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Powiedz mi, co możesz zrobić z 7-letnim dzieckiem pod koniec października? Trudno przewidzieć pogodę, ale nadal chcę odwiedzić ten hotel! Zbieramy się na 5 dni!
16 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Chcemy jechać do Żdenijewa na początku lub w połowie października, kto był, proszę mi powiedzieć, jakie rzeczy będą potrzebne o tej porze roku? Jak często pada deszcz w październiku? Planujemy zamieszkać w drewnianym domku, który może nie być z konieczności na miejscu, czy w takich domkach jesienią nie jest zimno? Dzięki!
16 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Drodzy miłośnicy Karpat! Proszę mi powiedzieć, czy ktoś odpoczywał we wsi Żdenijewo w kompleksie wypoczynkowym „Zaczekaj na mnie, Єvo”? Co o tym myślałeś? Podobało się / nie podobało się (co konkretnie się nie podobało?) Chcemy jechać w październiku, a my decydujemy do którego hotelu. Z góry dziękuję za odpowiedź.
16 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Wszystkie pytania
Ukraina
Arabat strzałka Berdiańsk Beregovo Boryspol Bukowel (Polyanitsa) Charków Chmilnik Dniepr Donieck Dragobrat Gribówka Jaremcze Kamieniec Podolski Kijów Kirillovka Koblevo Kosów Lazur Lwów Mieżhiria Mirgorod Morszyn Mukaczewo Mykulychyn Odessa Polana Satanow Schodnica Shayan Siergiejewka Siniak Skadowsk Sławsko Solochin Sołotwina Światogorsk Synewyr Szack Szeszory Tatarzy Truskawiec Uman Użhorod Worochta Wyżnica Yasinya Zakarpacie Zatoka Żdeniowo Żelazny port
już