4 * ja też!

Pisemny: 3 kwiecień 2011
Czas podróży: 27 marta — 3 kwiecień 2011
Ocena hotelu:
7.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 7.0
Usługa: 8.0
Czystość: 8.0
Odżywianie: 2.0
Infrastruktura: 7.0
W tej chwili jestem w tym hotelu! W rzeczywistoś ci hotel jest dobry, jak na miejsce, w któ rym do dziś nie był o nic przyzwoitego, hotel super, a wszyscy pracownicy są bardzo przyjaź ni i pomocni, ale naprawdę przestraszeni przez straż nikó w! Ale tu jest problem, jest napisane, ż e dzieci do lat 5 są za darmo, przyjechał am ze wzglę du na 11-miesię czną có rkę , a dla tych proszę zapł acić.1000 hrywien za ł ó ż eczko na cał y okres, mimo ż e nie t wzią ć najtań szy pokó j, ale apartament o lepszym ukł adzie, był em oburzony do granic moż liwoś ci, ale ż eby nic nie robić , dziecko krę ci się w tym wieku, a ł ó ż ka nie moż na przesuną ć do ś ciany! Powinieneś zobaczyć ł ó ż eczko za 1000 hrywien, w rezultacie powiesił a je na narzutach, aby nie przestraszyć dziecka! Szczerze mó wią c, przez 21 dni jest to, co serwowane jest w restauracji, moż na zrzucić kopyta i ani jedna woda w koń cu nie pomoż e! Kucharz to zupeł ny zboczeniec, wszystko tł uste w oleju iw sosach takie, ż e aż chce się rzygać , proszono, ż eby nam sosu nie dawać , wię c dali smaż oną woł owinę w cieś cie, któ ra ś mierdział a masł em, w koń cu nie pomyś leli to i straż nicy pobiegli po wodę sodową , ale do rana cierpieli jak ta zgaga! Powiedział a administratorowi, wię c powiedział a mi, ż e tak nie moż e być , mamy tak wielkie podzię kowania, widział am, kto to pisze, grube ciotki, któ re są przyzwyczajone do jedzenia takich ś mieci! W skró cie napisał em recenzję na stronie hotelu, wię c tego nie umieś cili, mam nadzieję , ż e wł aś ciciel hotelu lub ktoś go pokaż e i poczyta o co chodzi z kuchnią , a bufet do bani, to nawet wstyd nazywać to tak wielkim sł owem! nie potrafią nawet porzą dnie pokroić sał atek, serwują.3 plastry pomidora i 4 ogó rki, tu masz sał atkę , usią dź i pokró j wł asną sał atkę bez cebuli czy czegoś innego, ale wybacz mi z wody, któ rą chcesz zjeś ć , ale jak to jest z chł opami! Nie wiem chł opaki, ale jak bę dzie ta sama kuchnia, to chyba lepiej poszukać innego miejsca za takie pienią dze, ale na europejski poziom kuchni, oj jak daleko, nawet Europa nie pomoż e Twó j kucharz, Galima, kuchnia radziecka z elementami Europy (vinegrette z kał amarnicą ) w smaku jest peł na drek!
I chciał bym tu jeszcze raz przyjechać , ale już pomyś lę , ale szkoda!
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał