Pytania o PolanaWybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Polana
Może ktoś zna współrzędne właścicieli pokoi w sektorze prywatnym w Polanie. Do dobrych warunków dla dzieci. Być może obszar hotelu Kontynent.
9 lat wstecz  •  2 abonent Bez odpowiedzi
Na innych stronach złe recenzje o Solnechnym. Czy to naprawdę takie złe, czy nadal dobre? Jemy rodzinnie z dziećmi, strasznie się martwię !!! Odpowiedź proszę!!!!
13 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Doradzamy, jaki hotel wybrać na wakacje w Polanie na święta Nowego Roku. Wybieram między hotelem „Fantasy” i „Quelle Polyana”. Podróżuję z mężem i 15 letnim synem. Która restauracja ma lepszą kuchnię, lepsze i większe terytorium? Pozdrawiam, Xenia
13 lat wstecz  •  7 subskrybenci 11 odpowiedzi
Mój mąż i ja chcemy odpocząć w marcu, jak w tych domkach, tam jest ciepło i jak daleko od budynku, bo na wszystkich zdjęciach domki są jakoś oddzielne.....ale my chcemy w domku drewnianym. dzięki.
13 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Powiedz mi proszę, kto odpoczywał w hotelu Serebryany Vodogray, woda mineralna w pijalni - z naturalnego źródła? A jaka temperatura jest podawana?
14 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Czy w pokojach są szlafroki? Czy są płatne usługi spa?
14 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
W kwietniu zbliżają się wakacje mojego męża. Naprawdę chcę jechać na wakacje. Byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Jaka jest pogoda w kwietniu na Zakarpaciu? Czy warto tam jechać z dzieckiem 2,5 roku? Co lepiej wybrać: Polyana czy Solochin? Gdzie polecasz pobyt? (tak, że posiłki były wliczone w cenę, podczas gdy hotel Fantasia lubił) i były tam wycieczki.
14 lat wstecz  •  7 subskrybenci 8 odpowiedzi
Baza nazywa się "Karina", chcemy zostawić recenzję, ale jej tu nie ma ...
14 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Koszt pobytu w Twoim hotelu. Jak zarezerwować?
15 lat wstecz  •  2 abonent 3 odpowiedź
ile kosztuje taksówka do Słonecznego Zakarpacia? gdzie łowić? może jest transfer? jak znaleźć?dzięki!
15 lat wstecz  •  9 subskrybenci 11 odpowiedzi
Dzień dobry Chcielibyśmy z mężem odpocząć i poddać się leczeniu w maju. Chcielibyśmy wyjaśnić kilka szczegółów. Interesuje nas pokój deluxe z wanną narożną.Ile będzie kosztował ten pokój w maju na 14 dni i ile wynosi minimalny pobyt?
15 lat wstecz  •  2 abonent 4 odpowiedź
Dobry wieczór. Chcielibyśmy po raz pierwszy pojechać z dzieckiem na wodę mineralną w Polanie.Wcześniej byliśmy zawsze z tymi samymi właścicielami w Schodnicy, ale w sierpniu nie ma miejsc.(Jeśli jesteś zainteresowany pytaniami o Schodnicę, jestem gotów odpowiedzieć) Powiedz mi, gdzie możesz się zatrzymać przy normalnych warunkach (woda, toaleta w pokoju) i niezbyt drogim? Jak się miewają min. woda? Czy są scentralizowane pijalnie, jak w Truskawcu, albo jak w Skhidnicy woda płynie bezpośrednio z rur w różnych pijalniach? Jak tam jest przyroda? Maksym.
16 lat wstecz  •  7 subskrybenci 19 odpowiedzi
kup bilet bez pośredników
17 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
czekam na telefon, aby zamówić wycieczkę 0-67-953-46-08 Alena
17 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Pomóż mi, jadę pierwszy raz do Polyany, a nie znam ani jednego numeru telefonu, jadę ugat napisz kilka prywatnych właścicieli mieszkających w pobliżu sanatorium „Polana” dzięki
17 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Powiedz mi, gdzie w Polanie można niedrogo odpocząć, ale z wygodą dla rodziny z dzieckiem w wieku 7 lat? Potrzebujemy porządnej diety.
17 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Wszystkie pytania
Ukraina
Arabat strzałka Berdiańsk Beregovo Boryspol Bukowel (Polyanitsa) Charków Chmilnik Dniepr Donieck Dragobrat Gribówka Jaremcze Kamieniec Podolski Kijów Kirillovka Koblevo Kosów Lazur Lwów Mieżhiria Mirgorod Morszyn Mukaczewo Mykulychyn Odessa Polana Satanow Schodnica Shayan Siergiejewka Siniak Skadowsk Sławsko Solochin Sołotwina Światogorsk Synewyr Szack Szeszory Tatarzy Truskawiec Uman Użhorod Worochta Wyżnica Yasinya Zakarpacie Zatoka Żdeniowo Żelazny port
już