Pytania o Bukowel (Polanice)Wybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Bukowel (Polanice)
5 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Dla 2 osób dorosłych + 1 dziecka. Przystępna cena z normalnymi mieszkaniami i dobrym jedzeniem. Dzięki
8 lat wstecz  •  7 subskrybenci 7 odpowiedzi
10 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
mayete vilni miscia? Cina?
12 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
kto tam był z dzieckiem? czy to normalne, że tak się odpoczywa?
12 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Podróżuję z grupą dzieci. Zamieszkamy w drewnianych domkach Międzynarodowe Centrum Dziecka "Artek-Karpaty-Bukowel". Jakie buty i ubrania będą odpowiednie na terenie i podczas wycieczek w góry.Kto tam był, proszę o odpowiedź i radę. Taka informacja jest bardzo ważna.Dziękuję!
Zarezerwowałem pokój na 7 dni i zapłaciłem 50% wpłaty. Po 4 dniach z powodów rodzinnych musiałem wyjechać. Poproszono mnie o zapłacenie za wszystkie 7 dni. Czy muszę płacić za wszystkie dni, czy tylko za dni, w których żyłem?
Dzień dobry! Pierwszy raz jedziemy na nartach. Planujemy pojechać do Bukowela. Powiedz mi proszę - kto i gdzie odpoczywał? Jeśli to możliwe, konkretne współrzędne. jest to możliwe w osobistym. Planujemy za tydzień. Dzięki))
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Proszę doradzić, który hotel wybrać.
14 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Oferują pokoje w tym hotelu pod koniec grudnia, ale nigdzie nie znalazłem żadnych opinii o tym hotelu.
15 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Właściwie wybieram między hotelami Preluki, Kalina, Three Sestri. Żaden z nich nie ma żadnych recenzji. Jedziemy 23-26 stycznia w czwórkę bez samochodu. Szukamy najbardziej budżetowej opcji. Pomóż proszę!
15 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Chcę zarezerwować pokój
Nie występuje na tej stronie. Wybieram między nim a skyhotelem. Marina jest tańsza, pokoje niewiele gorsze, 100 m od pierwszego wyciągu. Ale nie znalazłem żadnych recenzji. Czy ktoś wie, co to za miejsce?
Czytałem gdzieś, że hotel jest prawie w równej odległości od aż 3! windy. To prawda?
15 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Chcemy pojechać w Karpaty z kolegami z klasy na Święta Bożego Narodzenia, pomóżcie mi wybrać hotel bliżej wyciągów, czy możecie polecić jakieś ciekawe miejsca. Z góry dziękuję.
15 lat wstecz  •  7 subskrybenci 14 odpowiedzi
jazda
15 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Dzień dobry! Dlatego planowane są pierwsze wakacje w Karpatach z dzieckiem w wieku 6 lat, interesują mnie opinie tych, którzy niedawno byli w Krasnej Polanie, jak jedzenie, obsługa, zakwaterowanie itp. Zdjęcia na stronie są bardzo piękne, ale jak to jest naprawdę? I oczywiście to, co oprócz pieniędzy musisz zabrać ze sobą :-) Z góry dziękuję!
15 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Cześć wszystkim! W połowie stycznia jechaliśmy z mężem po raz pierwszy do Bukowela. Zarezerwowałem pokój w salonie "Zdibank". W Internecie jest bardzo mało informacji o tym hotelu. Jeśli ktoś coś wie to proszę napisz. Przez telefon gospodyni Oksana jest bardzo miła.
16 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Jadę tam z rodziną na Sylwestra.
16 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Zamierzamy odwiedzić ten hotel podczas naszych ferii zimowych i chcielibyśmy usłyszeć Wasze opinie na jego temat! Z góry dziękuję!
16 lat wstecz  •  6 subskrybenci 5 odpowiedzi
Mówią, że w tej chwili wszystko jest już wszędzie zarezerwowane, a ceny są kilkakrotnie droższe .....
16 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dzień dobry wszystkim! W Karpatach, w Bukowelu, paliło się pragnienie, aby wsiąść na narty i zrobić to bezbłędnie. Planujemy wyjazd od połowy grudnia 2010 do końca grudnia (być może uchwycimy Nowy Rok). Bardzo interesują mnie następujące informacje: 1. Jaka jest pogoda w Bukowelu w grudniu, czy jest wystarczająco dużo słonecznych dni na plażowanie? 2. Proszę polecić szkołę narciarską, ponieważ nie jeździmy na nartach :(, ale bardzo bym chciała. 3. Czy muszę zabrać ze sobą sprzęt i jakiego rodzaju, czy mogę go wypożyczyć na miejscu? I ile to może kosztować. 4. no może doradzisz coś pożytecznego. Z góry dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzą.
16 lat wstecz  •  6 subskrybenci 23 odpowiedź
Chcę pojechać następnej zimy.
16 lat wstecz  •  6 subskrybenci 13 odpowiedzi
kto był ostatnio, napisz
16 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Powiedz mi, proszę, czy w Bukowelu jest już śnieg. A jednak doradzę, jeśli to możliwe, niedrogi hotel w pobliżu stoków. Ile to będzie kosztować w przybliżeniu? chcemy wyjechać na weekend, następny lub przez jeden. Dzięki
17 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Nigdy nie byliśmy w Karpatach, interesuje nas domek lub prywatny hotel (z wyżywieniem), położony niedaleko wyciągów narciarskich, planujemy wyjazd po Nowym Roku, jeśli to możliwe, ceny orientacyjne, z góry dzięki!
17 lat wstecz  •  4 abonent 16 odpowiedzi
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
Ukraina
Arabat strzałka Berdiańsk Beregovo Boryspol Bukowel (Polyanitsa) Charków Chmilnik Dniepr Donieck Dragobrat Gribówka Jaremcze Kamieniec Podolski Kijów Kirillovka Koblevo Kosów Lazur Lwów Mieżhiria Mirgorod Morszyn Mukaczewo Mykulychyn Odessa Polana Satanow Schodnica Shayan Siergiejewka Siniak Skadowsk Sławsko Solochin Sołotwina Światogorsk Synewyr Szack Szeszory Tatarzy Truskawiec Uman Użhorod Worochta Wyżnica Yasinya Zakarpacie Zatoka Żdeniowo Żelazny port
już