to okropne

Pisemny: 13 czerwiec 2009
Czas podróży: 31 może — 9 czerwiec 2009
Ocena hotelu:
5.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 8.0
Usługa: 7.0
Czystość: 9.0
Odżywianie: 4.0
Infrastruktura: 7.0
Dzień dobry wszystkim! Zatrzymał em się w tym hotelu przez 3 lata z rzę du. Ostatni raz
od 31.05 do 09.06 2009. Postaram się opisać ten horror w poró wnaniu
od 2008 roku. Przede wszystkim chcę wyjaś nić , ż e cena, ocena gwiazdek i system ż ywnoś ci
deklarowana przez hotel nie uległ a zmianie. Dlatego kupują c bilet spodziewaliś my się

uzyskać to samo, co w zeszł ym roku. To, co od razu przykuł o moją uwagę w dniu przyjazdu, to fakt, ż e przy basenie jest wię cej stojakó w na parasole niż samych parasoli. Jak się okazał o, parasole pę kł y w zeszł ym roku i nikt nie zamierza montować nowych. Nastę pnym szokiem był obiad. Wiedzą c z doś wiadczenia, ż e ​ ​ nie ma się co spieszyć , nie zjedzą wszystkiego, godzinę po otwarciu poszliś my do restauracji. Na wpó ł puste stragany był y szokują ce. Jest tylko jeden rodzaj mię sa (3 rodzaje co najmniej zeszł oroczne plus 3 rodzaje ryb) a potem szef kuchni bierze talerz w rę ce i narzuca minimum. Na pustym stole ze sł odyczami.
W butelkach nie ma czerwonego wina, tylko w jednej beczce na 3, a potem w najdalszym zaką tku. Z owocó w tylko jabł ka pokrojone w ló d. W barze przy restauracji napoje tylko sprite, w lodó wkach, ale luzem woda pitna i piwo. Nikt niczego nie przyniesie. Chodź my na plaż ę . Liczba leż akó w i ś mieci na plaż y podwoił a się . Nigdy nie znaleź liś my tam sprzą tacza na plaż y. Maksymalnie należ y rozł oż yć leż aki i zdją ć materace (co wieczó r plaż a był a czyszczona grabiami). Na obiad udaliś my się w samą porę do wejś cia do wejś cia 50 metró w w 3 rzę dach powinno zają ć pó ł godziny. Wpadają c do restauracji, ludzie zmiatają cał y skromny asortyment, nikt nie pró buje go uzupeł nić . W wolnym dostę pie tylko ogó rki, pomidory i zielenie, zmiksowane w ró ż nych proporcjach, plus to samo - najbardziej nadziewane ajranem zwane sał atkami, oraz smaż ona ryba plus makaron. Spotkał em się z wczasowiczami, powiedział em
ż e w cią gu 2 tygodni obraz jest taki sam. 2 razy w tygodniu mię so zastę puje się nerkami i wą trobą . Z owocó w tylko jabł ka, pomarań cza (dla tych, któ rzy mają czas) i zielone ś liwki. Truskawki podaje się.2 razy w tygodniu. Brzoskwinie i arbuzy tylko na targu przed hotelem i na tacy przy basenie są.2 razy droż sze. Przez cał ą resztę udał o nam się raz wypić kawę espresso, zepsuł się ekspres w bufecie, nikt nie pró bował go naprawiać (przykryli biał ym obrusem). Znam turecki na poziomie zakupó w, wszystkie pytania i komentarze personelu wariują od tego i z przyzwyczajenia odpowiadam: - Nie rozumiem cię . Kierownik turystyki Natalia powiedział a, ż e ​ ​ nie zmniejszono personelu, nie obniż ono pensji, wszyscy są oburzeni, postaramy się odpowiedzieć , ale niektó rym się to podoba. Zmienił się zespó ł animatoró w, pozostał a tylko Yaprak ((chok guzel madam. Teshakyur ederem. Kenedy yebak) po turecku dla niej)) zajmuje się tam dzieć mi bez ż adnych pytań .
W przeciwnym razie ten sam program w postaci taniej podró bki. Gł ó wnym zadaniem jest wybicie wyznaczonego czasu i wykonanie usł ugi dodatkowej. Numer moż e koń czyć się w ś rodku, ponieważ czas się skoń czył . Nastę pnie pojawia się oferta, za 20 USD z animatorami, aby przejś ć do Kemer na dyskotekę . W ubiegł ym roku w dyskotekowym barze odbywał y się ró ż nego rodzaju pieniste, czarne, biał e dyskoteki. Teraz po prostu podkrę cają muzykę . Osobna rozmowa o barze. Z alkoholu: wó dka, gin, brandy i whisky, wszystkie tureckie i wszystkie rozcień czone. To jest Ultra All Inclusive. Jeś li chodzi o terytorium: wyraź nie widać , ż e w zeszł ym roku wszystkie roś liny został y posadzone z uczuciem i mił oś cią , ale teraz kwiaty są sadzone, aby wypeł nić przestrzeń . Jednym sł owem ASS. Zapł aciliś my za Majestic, dostaliś my „Czerwonego Partizana” w Evpatorii. Dodaję zdję cie, abyś cie sami mogli je zobaczyć .
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał