Hotel można rozważyć tylko dla bezpretensjonalnych turystów lub w niskiej cenie

Pisemny: 30 wrzesień 2019
Czas podróży: 20 — 26 wrzesień 2019
Ocena hotelu:
4.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 4.0
Usługa: 4.0
Czystość: 5.0
Odżywianie: 4.0
Infrastruktura: 4.0
Hotel jest zł y, bardzo ekonomiczny. Po zameldowaniu w recepcji dostaliś my listę naszych moż liwoś ci i byliś my zaskoczeni, ż e wi-fi był o pł atne nawet w recepcji!! ! , czego nigdy wcześ niej nie spotkaliś my. Dostaliś my numer 316 i poszliś my się zameldować .
Nastę pnie weszli do pokoju, z któ rego ró wnież byli przeraż eni, pokó j dla trzech osó b polegał na dodaniu trzeciego ł ó ż ka do dwó ch istnieją cych, któ re stał y prawie tuż obok stolika nocnego i nie był o z niego przejś ć . okno do drzwi. Drzwi wejś ciowe i drzwi do ł azienki bardzo stare z poż ó ł kł ą farbą . Jedne z drzwi szafy był y wył amane i nie chciał y się otworzyć . Wanna jest bardzo mał a.
Jedna szafka nocna i szafka pod telewizor, meble bardzo stare. Miska ustę powa w wannie od dziesią tego razu nie spł ukiwał a się dobrze, kabina prysznicowa ze szczeliną na dole, przez któ rą woda spł ywał a na podł ogę .

Odł oż yliś my torby i poszliś my do jadalni na kolację . Oczywiś cie ponownie doznaliś my lekkiego szoku po jedzeniu. Był bardzo mał y jak na zwykł ego tureckiego. W jadalni był y dwa stoł y z jedzeniem, na jednym był y dania, zupa i 4 dystrybucje z ciepł ymi daniami - jeden mię sny, jeden dodatek, 3 i 4 zmieniane ró ż ne smaż one warzywa (rzadziej w tym mię so).
Stó ł zimny też nie lś nił ró ż norodnoś cią , poł owę zajmował y pomidory, kapusta, ogó rki i zielenie oraz ich odmiany, drugi - cukinia, bakł aż an, papryka i ich odmiany.
Musimy oddać hoł d kucharzom, bo wszystko był o pyszne i prawie wszyscy jedli.
Ś niadanie bardzo sł abe, jajka i smaż ona kieł basa lub kieł baski, duż o pł atkó w ś niadaniowych musli i nic nie był o smaż one przez 7 dni. Spoś ró d owocó w jeden gatunek to czę ś ciej jabł ka. Stoliki są mał e, czę sto serowo-oliwkowe (a ich wybó r też jest mał y 4 rodzaje sera i 2 oliwki i czarne oliwki) był y tylko na ś niadanie obiadokolację .
Na obiad raz smaż yli rybę , raz nuggetsy, a wszystko w 7 dni!! !
Basen nie jest zbyt czysty, a przy zimnej wodzie 19-20 stopni widać , ż e oszczę dzają na ogrzewaniu. Leż aki stare spotykają podarte materace
Plaż a jest daleko, 20 minut spacerem do wejś cia do Kemer w pobliż u oś rodka botaniki 4 *. Ogó lnie sieć botanikó w w Kemer ma 6 hoteli, plaż a jest wspó lna dla 6 hoteli, miejsca był o wystarczają co duż o, był y nawet darmowe, nie wiem w szczycie sezonu chyba problem. Autobus jedzie na plaż ę.3 razy rano i odbiera 3 razy przed obiadem. I 3 razy po obiedzie i odbierz 3 razy przed kolacją . Plaż a nie jest zadbana, brudny piasek, potem kamienie, leż aki i materace na nich, nikt nie pilnuje poł owy starych i poł amanych materacy – to samo nikt ich nie usuwa ani nie przesuwa.

Zamó wienia na lunch boxy przyjmowane są z jednodniowym wyprzedzeniem i tylko w godzinach 19-20.00, bez wzglę du na godzinę wyjazdu, przyjechaliś my o 22-00, chociaż wyjechaliś my o 12-20 nastę pnego dnia na lotnisko 10 minut przed obiadem pokazano nam kawał ek papieru i nawet nie pró bował em pomó c.
BAR. Piwo niby tylko mę tne jak niefiltrowane okresowo zakwaszane, jest jeszcze gin, wó dka, czerwone i biał e wino, barman robi koktajle. Do baru trzeba wejś ć po schodach, co nie jest zbyt wygodne, stoł y są stare i brudne, wszystko nie jest zadbane. . . Wino okropnie pachnie kwaś nym octem. . .
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał