Przyzwoity pobyt w pięknym hotelu ...

Pisemny: 27 lipiec 2009
Czas podróży: 18 — 25 lipiec 2009
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje; Dla rodzin z dziećmi
Ocena hotelu:
8.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 9.0
Usługa: 10.0
Czystość: 9.0
Odżywianie: 9.0
Infrastruktura: 9.0
Hotel jest naprawdę bardzo pię kny, okolica jest zanurzona w zieleni i kwiatach. Duż o huś tawek, ł aweczek, hamakó w na któ rych moż na odpoczą ć w cieniu liś ci, kró liki bawią się w trawie, goł ę bie mieszkają w dwó ch goł ę bnikach. Zabawne rzeź by parkowe moż na znaleź ć w ró ż nych czę ś ciach hotelowej zieleni. Terytorium nie jest bardzo duż e, ale urzą dzone ze smakiem i znajomoś cią projektowania krajobrazu. Pokoje są bardzo przestronne i pię kne. W pokoju duż e ł ó ż ko, niezbę dne meble, bezpł atny sejf i minibar, telewizor z kanał ami rosyjskimi i ukraiń skimi, el. czajnik do parzenia kawy i herbaty, duż a marmurowa ł azienka z kompletem szamponó w, ż eli, mydeł ek + szlafroki frotte i kapcie. W ł azience moż na wł ą czyć gł oś niki i posł uchać kanał u muzycznego. Dobrze posprzą taj pokó j, rę czniki zmieniane są.2 razy dziennie, rano i wieczorem. Minibar uzupeł niany jest codziennie wedł ug standardowego menu: cola, piwo, woda, sprite.
Morze jest bardzo czyste, na plaż y znajdują się wygodne kozł y z materacami, markizy i markizy przed sł oń cem. Indywidualny VIP namioty z lodó wkami na plaż y i hotelowym molo za dodatkową opł atą po dokonaniu rezerwacji w Recepcji. Kajaki, katamarany i surfing są bezpł atne. Gł ó wny basen ma nietypowy kształ t, miejsca wystarczy dla wszystkich, kozł y są stare, ale wyglą dają fajnie, jeś li zał oż ymy, ż e został y wykonane pod „retro”. Jest basen z 3 zjeż dż alniami, czynny w okreś lonych godzinach.
Ś niadania, obiady i kolacje serwowane są w restauracji PALM. Obiektywnie brakuje ró ż norodnoś ci w menu, ale nikt nie został gł odny. Ś niadania są takie same, ale wszę dzie jest takie samo i to jest w porzą dku. Ś wież y sok pomarań czowy na ś niadanie jest bezpł atny, a na obiad i kolację soki z opakowań w 100% nie są UPPI. Na danie gł ó wne kurczak, woł owina, czasem jagnię cina, z ryb pstrą g i mintaj, okoń morski i makrela! Zupy, choć tł uczone po turecku, są doś ć jadalne, zwł aszcza grzybowa, rosó ł z kurczaka i zupa rybna. Z owocó w był y pomarań cze, arbuzy, ś liwki, melony, brzoskwinie.

W gł ó wnej restauracji odbywają się dobre kolacje tematyczne - podobał y mi się ś ró dziemnomorskie i morskie - pokroili ogromnego tuń czyka i grillowali go na naszych oczach - aby spró bować mieszanki woł owiny i jagnię ciny, ale bardzo smaczne!
Bary są bardzo przyzwoite, wię kszoś ć napojó w jest importowana: koniak, martini, likiery, whisky, tequila, rum, wino, rosyjska wó dka. Wszystkie napoje są dobrej jakoś ci. Robią ró ż ne bardzo przyzwoite koktajle: Margarita, Sex on the Beach, B-52, Tequila Boom. W Terrace Barze i Dolphin Bar barmani wiedzą , jak i uwielbiają je gotować , zwł aszcza jeś li zostawisz im kilka dolaró w „na napiwek”. Podczas lunchu Snack-Bar przygotowuje bardzo dobre hamburgery i gozleme z ró ż nymi nadzieniami. W menu do wyboru sał atka Cezar z kurczakiem, frytki, grillowany kurczak, lody.
Pyszna pizza przygotowywana jest od 12-30 do 15-00 w pizzerii wł oskiej restauracji La Piazetta. Restauracje A'la Cart: Turecka Sosna, Chiń ska - Sofi, Wł oska La Piazetta - bezpł atnie po wcześ niejszej rezerwacji w Guest Relation jednorazowo w trakcie pobytu w hotelu. Z doś wiadczenia wiemy, ż e kolacja w restauracji gł ó wnej jest lepsza, dlatego nie chodziliś my do restauracji A’la Cart. I mieli rację...
Wybudowano nowy amfiteatr - wygodny i nowoczesny, ale zespó ł animatoró w samego hotelu jest bardzo sł aby, wszystko jest jakoś niemrawe i leniwe, a co najważ niejsze bez fikcji i specjalnego pragnienia. Jest kilku mą drych facetó w, ale sami nie mogą wszystkiego wycią gną ć na siebie. Klub dyskotekowy Monkey jest otwarty do 02:00, muzyka jest nowoczesna i ciekawa. Rewelacyjne meble, wykł adzina, zaokrą glony duż y bar, mię kkie wygodne sofy. Mimo nieobecnoś ci goś ci na samej dyskotece, DJ pracuje do koń ca klubu. Muzyka nie zakł ó ca snu innych wczasowiczó w.

Obsł uga i obsł uga w hotelu na przyzwoitym poziomie w barach, restauracjach - mili i kulturalni managerowie są zawsze gotowi do pomocy. Jasmine z Guest Relation jest bardzo sł odka, urocza i przyjazna dla wszystkich goś ci hotelowych.
Pan. Ozan Kocak - Specjalne podzię kowania za uwagę , serdecznoś ć i goś cinnoś ć .
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał