Przeciętny. Złe jedzenie. mały obszar

Pisemny: 9 wrzesień 2020
Czas podróży: 1 — 6 wrzesień 2020
Ocena hotelu:
4.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 3.0
Usługa: 4.0
Czystość: 7.0
Odżywianie: 2.0
Infrastruktura: 2.0
Plusy:
1. Morze. Jest bardzo czysto, nawet rano jest ciepł o, dno jest widoczne nawet na duż ych gł ę bokoś ciach. Jest kilka kamieni, ale moż esz spokojnie obejś ć się bez butó w do pł ywania.
2. Dobry widok z pokoju. Wychodzisz na balkon i widzisz morze. To był o bardzo pię kne. Pokó j ma doskonał e ciś nienie wody - dawno nie widział em tego w hotelach.
Minusy:

1. Plaż a. Jeś li wyjdziecie tu o 8 rano (a wejś cie jest czynne od 7.30) – już.80 proc. leż akó w zajmują rę czniki, a ludzi nie ma. Jeś li pó jdziesz na plaż ę o 10 rano, nie ma już darmowych leż akó w. Tak, ludzie pozbawieni skrupuł ó w zajmują miejsca i odchodzą . Ale obiektywnie – jak na taką liczbę odwiedzają cych, plaż a jest bardzo mał a i miejsc jest niewiele. Plaż a zamykana jest o 19.30. We wrześ niu jest już o tej porze ciemno – i tak nikt by nie pł ywał , ale o tym, ż eby wieczorem wyjś ć poczytać ksią ż kę nad morzem lub wieczorem usią ś ć na leż aku ze sł uchawkami – nie marzyjcie – przejś cie do plaż a jest zamknię ta, oś wietlenie jest wył ą czone, a leż aki usunię te.
2. Jedzenie. Podczas pandemii jedzenie bę dzie Pań stwu dostarczane przez personel. Któ ry niezdarnie rozumie i mó wi nie tylko po rosyjsku, ale takż e po angielsku. Staniesz w tł umie w ogromnej kolejce po dania, specjalnie przeszkolona osoba postawi Ci malutki kawał ek jedzenia, a jeś li zapytasz, dlaczego tak mał o - specjalnie przeszkolona osoba ł amaną angielszczyzną spró buje zaż artować , ż e się martwią nas - ż eby nie przytyć . Poważ nie - za wł asne pienią dze bę dą patrzeć na ciebie jak na maniakó w moralnych za dodatkowy kawał ek mię sa. Poza tym, widzą c te wszystkie kolejki, chcieliś my wzią ć chociaż trochę jedzenia i wyjś ć . Osobną cechą jest restauracja A la Carte. Zamó wił em kordon bleu. Czy wiesz, co przynieś li? Najtań szy pó ł produkt o smaku gumy. Sał atka - pę czek rukoli + pomidorki koktajlowe przekrojone na pó ł i odrobina tartego taniego sera. TU JEST STRASZNE! Nie czekaliś my na deser, po prostu wyszliś my. Swoją drogą fajny bonus - za 2 mał e filiż anki najbardziej obrzydliwej "tureckiej" herbaty w tym cudownym miejscu poproszono nas o 5 dolcó w przy wymeldowaniu))) Ciekawe - w zwykł ej restauracji herbata był a trochę smaczniejsza za darmo.
3. Terytorium. Nie ma miejsc, w któ rych moż na po prostu spacerować . Terytorium hotelu - solidne pokoje, ś cież ki jak dostać się do pokoju. W tym hotelu nie ma gdzie po prostu spacerować pod drzewami. Na ulicy w pobliż u hotelu też nie ma gdzie chodzić - nie ma chodnika, tylko tor dla samochodó w - to wszystko.
4. Jeś li mó wimy o pokoju - to też ma swoje cechy, mieliś my zepsutą suszarkę na rę czniki, mię dzy klimatyzatorem a ś cianą był a kartka, ciś nienie wody w ł azience był o znakomite, ale sama ł azienka przeciekał . Kawał ek drewna został wbity w zamek w drzwiach, zamiast kawał ka drzwi.

Szczerze mó wią c taki odpoczynek, morze fajne, wszystko inne nie jest zbyt dobre.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał