Jak dobry hotel zamienił się w zły

Pisemny: 1 może 2025
Czas podróży: 19 — 30 kwiecień 2025
Ocena hotelu:
2.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 3.0
Usługa: 10.0
Czystość: 10.0
Odżywianie: 2.0
Infrastruktura: 2.0
Cześ ć wszystkim! Wł aś nie wró cił em z hotelu, chcę podzielić się swoimi wraż eniami. Byliś my w Gold City trzy lata temu, potem wszystko lubiliś my, a teraz postanowiliś my się powtó rzyć . I na pró ż no ! ! Wystą pił y zmiany i wszystkie nie są na korzyś ć hotelu. Zacznę w porzą dku. Zatrzymaliś my się w hotelu pierwszego dnia jego otwarcia 19 kwietnia.
Już podczas ugody czekaliś my na pierwszą innowację . Zamiast stylowych i wygodnych satynowych bransoletek plastikowe i przylegają ce do wszystkich bransoletek są dla nas ubrane.
Idziemy dalej do pokoju (przy okazji luksus). Wszystko jest jak na zdję ciu: duż e ł ó ż ko i sofa. Uroda! Ale! ! Tapicerka na kanapie w otworach z papierosó w, pró bują c otworzyć ł azienkę , rę ka drzwi odpadł a, toaleta jest zepsuta. Przypominam, ż e jesteś my pierwszymi goś ć mi po przerwie zimowej. Tak wię c luksusowy numer był przygotowany na sezon.

Nie tylko liczba, ale takż e restauracja nie był a gotowa na otwarcie. Ś niadanie w barze z przeką skami jest nadal normalne, ale lunch jest za duż o.
Nie jest to zbyt obcią ż one takim obiadem, idziemy do spa. Podane nam tam rę czniki zasł ugują na szczegó lną uwagę . Mocno noszony, w niektó rych miejscach w miejscach, Mahra wiszą wzdł uż krawę dzi.
W centrum spa nie ma ż elu pod prysznicem, a w szatni nie ma suszarki do wł osó w. Seagull po procedurach wodnych ró wnież nie pił o. Z spa zostaliś my wysł ani do baru lobby i stamtą d na ulicę na inny bar. Có ż , z mokrą gł ową do chł odnej kwietniowej bryzy, nie chciał em wychodzić i wę drowaliś my do pokoju. Na torcie był a Cherry! Karaluch jest wesoł y na podł odze!
Zatrzasną ł em karaluch, mó j mą ż został naprawiony klamka drzwi, starali się nie patrzeć na dziury na kanapie. Nigdzie się nie poszliś my, odpoczywaliś my.
Nastę pnego dnia restauracja był a już gotowa do pracy. Wybó r potraw jest godny. Zawsze był y zupy, ryby, woł owina, kurczak, wszelkiego rodzaju sał atki i owoce. Nie ma skarg na asortyment. Ale!! ! Ryba jest zawsze strasznie nakł adana, mię so jest bardzo trudne.
Mleko owsiane w rzeczywistoś ci okazał o się semoliną z niesamowitą iloś cią cukru. Ponadto nasze bransoletki nie był y proste, ale z frytkami. Aby iś ć do restauracji, trzeba był o udowodnić za każ dym razem przy wejś ciu, ż e nie był eś wielbł ą dem. To znaczy zastosowanie bransoletki na specjalne urzą dzenie, a dwó ch pracownikó w przy wejś ciu czujnie postę pował o. Do kogoś , ale jednocześ nie czuł em się bardzo niewygodny. Ale to są wszystkie mał e rzeczy, przyjechaliś my.

Inne miejsca, w któ rych moż na był o jeś ć (bary przeką skowe, ciasta) zaczę ł y pracować podczas lunchu, jednocześ nie z gł ó wną restauracją.12-30. Co za roztropnoś ć i oszczę dnoś ci z hotelu! Nigdy nie widział em, ż eby ktoś wymienia peł ny obiad na ciasto.
Teraz o rozrywce. Animatorzy bardzo się starali! To prawda, ż e ​ ​ niewiele zrobili, moż e nie był o doś wiadczenia, moż e dobrego przywó dcy. Zwł aszcza podczas wieczornych wydarzeń , któ re moż na nazwać tylko nieszczę ś liwym.
Tak, a wieczorem pracował tylko jeden bar, któ ry miał tak dł ugą kolejkę na drinki.
Nawiasem mó wią c, porozmawiajmy o napojach. Tylko lokalna produkcja był a w opisie naszej wycieczki. Napoje okazał y się tak lokalną produkcją , ż e wydaje się , ż e z hotelu jest ró wnież produkowana. Opró cz piwa i wina, któ re są doś ć fabryczne.
W dniu wyjazdu czuliś my się w bajce. O Kopciuszku. O dokł adnie po poł udniu ż etony na bransoletach został y odł ą czone, a jednocześ nie okazja na lunch.
Stał o się jasne, ż e koncepcja hotelu zmienił a się , a motto znajduje się na czele wszystkiego!
Na razie powiedz o dobro! Pokó j był usuwany codziennie, pracownicy przepisu są uprzejmi i uprzejmi. Tak, a pogoda był a cudowna!
Odpoczywaliś my, ale po raz kolejny nie pó jdę do tego hotelu! I nikomu nie radzę !
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał