Zamiast 5* gwiazdek mamy 3*. Hotel nie jest dobry.

Pisemny: 13 czerwiec 2017
Czas podróży: 5 — 12 czerwiec 2017
Ocena hotelu:
5.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 4.0
Usługa: 2.0
Czystość: 2.0
Odżywianie: 4.0
Infrastruktura: 6.0
Byliś my od 5 do 12 czerwca, rodzina 3 osobowa. Odpoczywamy 3-4 razy w roku w ró ż nych miejscach, jest do czego poró wnać . Przeczytaliś my dobre recenzje, kupiliś my wycieczkę , pojechaliś my. Od razu powiem, ż e przy zakwaterowaniu dają papier z napisem „zostaw nam dobrą recenzję , wyś lij do niej link, a weź miesz udział w losowaniu vouchera na 10 dni do nas”. Oto kilka dobrych recenzji dla Ciebie.
Rozliczenie jest szybkie. Ale pokó j był brudny. Z wł osami w wannie i piaskiem.
Należ y pamię tać , ż e klimatyzator dział a tylko wtedy, gdy drzwi balkonowe są zamknię te.
Hotel mieś ci okoł o 2 tys. osó b. Kiedy przyjechaliś my, był o okoł o 600 osó b. Wyjeż dż ają c wszystkie 2 tys.

Jedzenie: jest, ale nie tak gorą ce. Ś niadanie - co drugi dzień jajecznica, co drugi dzień naleś niki. Ze wzglę du na duż y przepł yw, pod koniec naszych wakacji zaczę to podawać naleś niki po 2 sztuki na rę kę (to tylko kapety). Smaż y je 1 osoba, wszyscy się psują , kolejka na pó ł godziny po 2 naleś niki lub kilka kawał kó w omletu (pamię tajcie - są podawane co drugi dzień , nie są dostę pne w tym samym czasie).
Mleko jest sproszkowane, soki ala to yupi. Hotel jest ultra all inclusive. Ale to tylko nazwa. Nic od ultra. Ani jednego importowanego drinka. Bez pakowanych sokó w, cola fanta rozcień czona. Rano nie moż na karmić dziecka owsianką . Nie jest. A nawet gdyby tak był o - wlać zimne mleko w proszku - po prostu zatruj dziecko.
Ekspresy wył ą czają się godzinę po rozpoczę ciu ś niadania. Na pytanie, czy chcę kawę , mó wią , ż e poszukaj gdzie indziej, maszyny są zepsute. Zaż ą dali telefonu do kierownika restauracji, przyszedł , po angielsku powiedział , ż e kawa się skoń czył a. Mą ż się z nim pokł ó cił , wł aś nie tam za chwilę wł ą czył maszynę i wszystko dział ał o. Oszczę dnoś ć nawet na tym.
Obiady i kolacje – tu zaczyna się najgorsze. Wyobraź sobie zdję cie - czł owiek z grilla na ulicy smaż y mię so lub rybę . On jest sam. A wczasowicze 2000 osó b. Kolejka po mię so zaczyna się na 40 minut przed rozpoczę ciem obiadu i kolacji i dociera do 100-130 osó b. Musisz stać co najmniej godzinę , aby otrzymać kilka kotletó w lub kawał ek mię sa.
Sał atki, warzywa - jedz. Makaron, ziemniaki, ryż - w ró ż nych wariacjach Duszony kurczak lub woł owina w sosie jest w restauracji, ale szybko to rozbierają , ale przynajmniej przynieś li.

Owoce to jabł ka i pomarań cze. A to w porze truskawek, wiś ni, arbuzó w i melonó w. Ale nie są podane. Przez cał e wakacje arbuz i melon podawano 2 razy (i tym razem nie był o jabł ek i pomarań czy). Kolejka był a taka, ż e ​ ​ nawet nie staliś my. Ale wielu nie mogł o zdobyć swoich owocó w, za mał o. Poł owa reszty czeka w kolejkach po jedzenie. To naprawdę kpina z ludzi. Có ż , stawiasz 2-3 grille, aby obsł uż yć taką liczbę wczasowiczó w. Ale są też oszczę dnoś ci.
W niedziele podczas kolacji odbywa się wieczó r turecki. Tutaj moż esz normalnie jeś ć mię so, ponieważ . kebaby, szawarma, kotlety i jagnię cina wynoszono na ulicę . Przy grillach z ró ż nymi produktami mię snymi pracuje 5 osó b. Są kolejki, ale nie tak duż e i szybko mijają , stoją po 10 minut na każ de danie. A w wieku 20-30 lat przynieś li ciasto lodowe.
Codziennie rozdają lody, ale znowu ustawiają się kolejki po pó ł godziny stania. Ci, któ rzy piją , też nie bę dą szczę ś liwi. Kolejki na alkohole dla 20-30 osó b we wszystkich barach.
Ale co najważ niejsze, jeś li przeż ył eś poszukiwanie jedzenia i je zdobył eś , rozpoczniesz nowe zadanie. Musisz znaleź ć wolny stolik. Nie są , nie wystarczą dla takiej liczby wczasowiczó w. Ale jeś li masz szczę ś cie i go znalazł eś , sam go wyczyś cisz, a potem rozpocznie się nowa misja - znajdź urzą dzenia. Kilka razy prosiliś my kelneró w o widelce. zakoń czyli, na co otrzymali odpowiedź „nie ma czystych, czekaj lub jedz rę kami”.
Wię c każ dy obiad i kolacja staje się strasznym stresem. Z tego powodu kolejki do restauracji zaczynają jechać godzinę przed otwarciem. Zmę czyliś my się tym i poszliś my na obiad i kolację w centrum wioski.
Sprzą tanie nie istnieje. Zmień rę czniki, poś ciel ł ó ż ko i gotowe. Nie ma znaczenia, czy zostawisz napiwek, czy nie. Wszystkie ś mieci są tam. Zostanie wł oż ona woda (1.5 litra)
Teren hotelu jest pię kny, ale nie ma wystarczają cej liczby leż akó w dla wszystkich wokó ł basenu. Są zaję ci od 6 rano.
Slajdy są zgodne z harmonogramem.

Morze i plaż a: piasek i ż wir, wejś cie do morza z duż ymi kamieniami. Na prawo od molo (50 metró w) znajduje się niewielki obszar bez gł azó w. Ale lepiej iś ć na lewo od molo. Jest dobry wpis, wyczyszczony.
Ogó lnie hotel nie jest wart swojej ceny. Naprawdę cią gnie na 3 *
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał