Pełne 3*

Pisemny: 4 sierpień 2010
Czas podróży: 1 — 7 październik 2009
Ocena hotelu:
7.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Doskonał y hotel dla swoich gwiazd!
To moja trzecia wizyta w tym kraju.
Jedzenie w hotelu jest dobre, ale jak we wszystkich hotelach takiego "lotu" robi się nudno po tygodniu odpoczynku. Mię so - dró b, kozy, woł owina. Owoce - gruszki, jabł ka, melony. Ryby - karpie i ostroboki w dowolnej postaci, ś wież e. Obsł uga jadalni (a to tylko jadalnia, trochę lepsza niż z okresu sowieckiego) pozostawia wiele do ż yczenia, ci co mają wszystkie ec muszą stać w kolejce po alkohol, dają porcje, trzeba chodzić lub zają ć miejsce (stolik) w pobliż u baru. Woda na bransoletce podawana jest w dł oniach z butelką z wybranym gazem lub bez. Lepiej nie pić sokó w, farba Yupi. Piwo prawie bez smaku, ale zimne piwo. Miejscowe wino jest wytrawne, monotonne. Wó dka to stramm, wię c lepiej mieszać gin z taboryną (lokalnym napojem z zió ł , takich jak wermut).

Na plaż y i przy basenie znajduje się ró wnież bar czynny do godziny 18.
Brak animacji, nawet po wypiciu alkoholu, zapamię tane ruchy animatoró w i gł upie ż arty dla dzieci.
Lokalizacja hotelu jest dogodna, w pobliż u wypoż yczalnia samochodó w, w pobliż u dyskoteka. 10 minut wzdł uż plaż y jest wyjś cie na ulicę . gdzie znajdują się wszystkie niezbę dne sklepy w normalnej cenie, dywan naturalny z lokalnymi zdobieniami - 210 dolcó w 270x150. Taksó wka do miasta kosztuje 4 dinary.
Do innych miast radzę dojechać taksó wką mię dzymiastową - okoł o 12 dinaró w 100 km, niż pł acić.35-45 dolcó w za wycieczki, jedyne co trzeba przesią ś ć w miastach to ta sama taksó wka, ale na innej stacji, ale nie jest to trudne .
Pogoda jest stabilna o tej porze roku (paź dziernik) 24-28, poranek morski - 19-20, dzień.22-24.
Fundusze Thalassa są sprzedawane w 2 salonach, niedaleko komisariatu policji i szkoł y na drodze do medyny i za medyną skrę ć w lewo okoł o 3 przecznic po prawej stronie.
Ż yczymy wszystkim mił ego wypoczynku!
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał