Ogólnie podobał mi się hotel!

Pisemny: 28 może 2009
Czas podróży: 1 — 7 może 2009
Ocena hotelu:
7.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Odpoczywaliś my w drugiej poł owie maja 2009. Hotel poł oż ony jest w pię knym miejscu, na terenie jest duż o zieleni i sosen. Wszystko kwitnie i pachnie! : ) Pokó j jest po prostu super i standard. Pokó j ma prawie wszystko, czego moż esz potrzebować , nawet szafę z mał ą.2-konf. kuchenka elektryczna, nad nią okap, jest nawet czajnik elektryczny, toster i garnki. Poza tym to wszystko jest zamykane roletą jak rolety, jeś li nie chcesz tego wszystkiego widzieć i nie zamierzasz z niej korzystać : ) . . potrzebujesz takiej szafki i to nie przeszkadza : ). W szafie jest ż elazko i wbudowana deska do prasowania. Pokó j duż y, jasny, przestronny, mieszkaliś my akurat na trzecim pię trze, podobał o nam się akurat na trzecim, potem poszł am do koleż anek na pierwsze pię tro, wydawał o się , ż e jest trochę ciemno i jakoś wilgotno. Jeś li chodzi o sufity - kompletna bzdura! Nie mierzył em oczywiś cie, ale myś lę , ż e 2.7 m to minimum, moż e wię cej. Być moż e w jakimś innym budynku na trzecim pię trze był y skoś ne, my mieliś my proste (budynek C z widokiem na morze).
Ś wietnie posprzą tane! Codziennie myte podł ogi, zmieniane rę czniki! Poś ciel był a zmieniana co 3 dni.
Morze jest chł odne, woda czysta, piasek biał y. Brytyjczycy i Niemcy, któ rzy w wię kszoś ci mieszkają w tym hotelu, w ogó le nie poszli nad morze, plaż a jest pusta. Wszyscy leż ą cał y dzień przy basenie, smaż ą c się na sł oń cu jak kurczaki tytoniowe : )))))

O jedzeniu. Ogó lnie rzecz biorą c, gotowanie nie jest zł e, ale zbyt monotonne. Zdenerwował brak twarogu i jogurtu na ś niadanie. Jajka stał e - jajka sadzone i jajecznica dwó ch rodzajó w - smaż one i zwijane w buł ki oraz w postaci owsianki, najwyraź niej wymieszane dla pary. Pomidory i ogó rki fatalnie wyglą dają i smakują , kupujemy je zimą , ai tak nie zawsze chce się je kupować : )
Prawie nie podano ryby, kilka razy smaż ono (podobnie jak grillowana makrela), kilka razy kalmary, 2-3 razy kurczak. I tak – stale mię so – jagnię cina, wieprzowina, czasem też woł owina. Mię so jest dobrze przygotowane, tylko grill jest stale przesuszony. Musaka jest pyszna. Codziennie są wypieki, kilka rodzajó w. Ogó lnie rzecz biorą c, myś lę , ż e jedzenie dla klasy C.
W hotelu nikt nie mó wi po rosyjsku, poza kelnerem Manolisem, jest Grekiem, pochodził z Tbilisi 25 lat temu.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał