Okropny catering, nieprzyjazny personel?

Pisemny: 13 lipiec 2021
Czas podróży: 30 czerwiec — 11 lipiec 2021
Ocena hotelu:
3.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 4.0
Usługa: 2.0
Czystość: 4.0
Odżywianie: 2.0
Infrastruktura: 4.0
Hotel nie jest polecany. Niezwykle nieprzyjazny personel, okropna organizacja jedzenia. Sę dziwy mę ż czyzna przy wejś ciu do restauracji codziennie zatruwał nasz odpoczynek swoim gniewnym, niezadowolonym spojrzeniem i sztucznym nieszczerym frazesem „bonowy apetyt”, któ ry przy jego wiecznie niezadowolonej twarzy, zdenerwowaniu i pretensjach tylko irytował.

Z plusó w: dobra lokalizacja, dobry basen z mał ym terenem zielonym, rę czniki za kaucją moż na wzią ć przy barze, kilka minut do morza, plaż a miejska, w pobliż u portu i gł ó wnej promenady, 2 leż aki i parasol 5 euro, rę czniki zmieniane są codziennie, kelnerzy w restauracji bardzo się starają , ale wcią ż nie mają czasu, aby obsł uż yć wszystkich, ponieważ w hotelu jest wię cej osó b niż hotelowa restauracja moż e obsł uż yć z wysoką jakoś cią.


Minusy, któ re poważ nie zepsuł y resztę i pozostawił y pozostał oś ć:
1) Co najważ niejsze, jeś li lubisz odwiedzać restaurację , ten hotel nie jest dla Ciebie; restauracja jest mał a, wewną trz, bez tarasu letniego, restauracja obsł uguje kilka hoteli, ogó lnie jest 500 osó b, a w restauracji jest tylko okoł o 50-60 miejsc, przed restauracją stale 30-40 osó b czekam na wolne miejsce, trzeba poczekać.20-30 minut na wejś cie, jak się wejdzie okazuje się , ż e wszystko pyszne jedzenie, owoce, desery się skoń czył y, został y makarony i warzywa i trzeba poczekać kolejny 10 minut do przyniesienia, jedzenie dla czwó rki jest bardzo sł abe, nie ma greckiej kuchni narodowej, nawet nigdy nie serwowana musaka, makaron, ryż , ptysie, ziemniaki, kawał ki warzyw, kilka sał atek (grecka, makaronowa, kapusta ), kurczak, codziennie ta sama suszona ryba, nagen z kurczaka, gulasz cielę cy, szaszł yki wieprzowe, raz był y mał ż e, raz krewetki w sosie, natychmiast je rozbierano.
Bardzo czę sto do obiadu i kolacji gotują to, co zostaje na ś niadaniu (np. do obiadu robią ptysie z kieł baskami ze ś niadania lub z obiadu udka z kurczaka na wieczó r mogą gotować posiekanego kurczaka smaż onego z cebulą itp. ), desery pierwsze dni, potem ich nie był o, zaczę li wyjmować na obiad i kolację tylko jeden rodzaj bezsmakowych babeczek lub baklawy, nie wolno im samemu nalewać napojó w, wię c nadal trzeba siedzieć i czekać , aż kelner zamawiam napoje, jest duż o ludzi, kelnerzy są zaszyci, na wodę lub sok trzeba czekać.10 minut, niewygodne; kawa w restauracji tylko na ś niadanie, potem tylko przy barze przy basenie (gdzie też jest kolejka), przy kolacji chce się wypić kawę z deserem, a potem deser w restauracji, a kawę przy basenie przy barze. . W efekcie najpierw zjesz deser w restauracji, potem idziesz do baru na kawę.


2) Czas na jedzenie w hotelu był ograniczony, każ dy goś ć otrzymał pó ł godziny z dokł adną godziną , np. ś niadanie serwowane jest od 7.30 do 10, ale (! )
) nie moż esz przyjś ć kiedy jest to dla ciebie dogodne, jak się zameldujesz, dają ci kartkę z dokł adną godziną jedzenia (na przykł ad mieliś my 8.10, 13 i 19) i moż esz przyjś ć tylko na to czas, przyszedł o 9 na ś niadanie - nie wpuszczą cię , t bo masz godzinę.8. 10, mimo ż e ś niadanie nadal serwowane jest w restauracji, nieprzyjemna osoba przy wejś ciu stanie się zbroją i bę dzie na ciebie krzyczeć spó ź nił eś się na swó j czas; to bardzo zepsuł o nam wakacje, nie przyjechaliś my na obó z rygorystyczny, jesteś my aktywnymi turystami, mamy wł asne plany, czasami musimy wcześ nie wyjechać na wycieczkę , czasami wrę cz przeciwnie, chcemy spać rano i wychodzimy na pó ź ne ś niadanie, czasem jeź dziliś my autem do innego miasta i nieplanowane spó ź niliś my się i nie mieliś my czasu na obiad o 19, a potem ten bzdury: restauracja czynna do 22, a oni nie wpuszczają ty w wieku 20 lat, a oni wbijają kartkę , ż e twoja pora obiadu był a 19, to jest do bani, redneck i brak szacunku dla goś ci!
3) Na 3 hotele jest tylko jeden bar, dział a tylko od 10 do 23, jeden barman, kolejka do baru po obiedzie 30-40 minut, tuż za bramą hotelu, upokarzają ce był o stać w kolejce! Alkohol jest lokalny, leją bardzo mał o i duż o lodu, kilka dni w barze zabrakł o ouzo i raki, był o tylko piwo i kolorowe wielokolorowe koktajle, po któ re trzeba stać w kolejce


4) Pokoje są stare, mał e, klimatyzatory są gł oś ne i nieszczelne.

5) Internet jest okropny, czasem wcale.
Napisał em do recepcjonisty notatkę o niedogodnoś ciach, zero reakcji, nawet nie podeszli, aby porozmawiać.

Generalnie kto potrzebuje relaksu, kto nie lubi kolejek i walki o jedzenie i napoje, komu denerwuje szybkie jedzenie na stoł ó wce i pod okiem obsł ugi – należ y udać się do innego hotelu.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał