Dodać recenzję
Plecy
Recenzja hotelu
Historia podróży
Przegląd atrakcji
Pytanie do turystów
Wątek na forum
  • Dom
  • Hotele
  • Wdzięki kobiece
  • Pytania - Odpowiedzi
Zaloguj się
Recenzje piszą nie pisarze, ale turyści.Spróbuj, to inspirujące!
Dodaj opinię teraz
Recenzja hotelu
Historia podróży
Recenzja biura podróży
Przegląd atrakcji
Pytanie do turystów
Wątek na forum
• Przypomnij mi przez e-mail ×
Wyślemy Ci jeden list
w dniu Twojego powrotu z wakacji
Podaj adres e-mail
Określ datę zwrotu
Усі форуми → Экскурсионные туры
Новая тема

Феерия. Новая концепция экскурсионных туров

12 lat назад 12 Listopad 2013
Экскурсионные туры 162 54431
27
«1…456»
  • lianochka
    lianochka Репутация: +143.5 Cообщений: 373
    10 lat назад
    Доброго дня всім! Про нову крнцепцію Феєрії я читала давно, але, вибачте, так і не зрозуміла, в чому тут ,так би мовити, фішка - вартість авіа туру по ціні автобусного: це ж просто береш квиток на літак, а не на поїзд - і все- ніяких тобі знижок і бонусів.Основна частина туру однакова і там ,і там.Невже авіатуристи хоч якось програвали перед "автобусниками"? А тепер нова концепція подається так,що це щось неймовірно вигідне і нове в туристичному світі.А враховуючи вартість авіа квитків і самостійний доїзд до готелю,то в де-яких турах - це не зовсім вигідно.Поясніть, будь ласка, пане Ігорю, ЩО я не можу зрозуміти?Дякую!))
  • lianochka
    10 lat назад
    на сайті Феєрії я прочитала про нову концепцію ще раз,але перший пункт про вартість авіа туру по ціні автобусного туру для мене не зрозумілий.
  • igor_feerie
    igor_feerie Репутация: +5 Cообщений: 17
    10 lat назад

Хочу зразу сказати, що за новою концепцією автобус не їде з Варшави, Львова чи Ужгорода. Автобусна подорож розпочинається в Брюсселі або ж в Мілані (хоча, до туру можна приєднатися і в інших містах). Ціна авіатуру з перельотом та трансферами є, як правило, 895 євро. Так само раніше коштував автобусний тур. Різниця в тому, що ми "обрізали" дорогу туди і назад, а додали більше часу "там". Наприклад, добавили Антверпен, Гент та Брюгге в турі "Європейський феєрверк" (який раніше коштував 695 + 200 = 895 євро), Карнак, Ванн, миси Фреель та Ра в "Тур де Франс", маленькі містечка в "Париж + Прованс", десь додали день відпочинку на морі і так далі. 

Всі тури - ГАРАНТОВАНІ! Ви можете поєднувати декілька турів або ж взяти лише частину туру. 

І ще раз щодо ціни. Покажіть мені такий насичений автобусний тур на Захід Франції або тур Італією з відвідинами Сицилії що коштує менше 900 євро?!

Дякую

• lianochka
    10 lat назад
    Да!Ответ аргументирован ИМЕННО для Италии и Франции.Но скандинавское направление ( мое любимое) никак пока не вписывается в эту пресловутую концепцию.Я уже пять (!)  лет все приглядывюсь к "феериевской" Скандинавской сказке  , и понимаю, что "прролетаю" - выгоды никакой нет.Ничего личного, уважаемый Игорь!Передачи с Вами смотрю, футболку Феериии в Вашем офисе выиграла, буду ждать новую концепцию для Скандинавии.Это направление, как я поняла с сайта,пока не вмещается в концепцию.
  • igor_feerie
    10 lat назад
    Для Скандинавії все значно простіше - прилітаєте в Копенгаген, відлітаєте з Стокгольма. Або ж потяг + паром. А тур - просто фантастичний!!!
  • IrinaVeret
    IrinaVeret Репутация: +20 Cообщений: 855
    10 lat назад

Для тех, кто мечтал побывать на Корсике и знаменитых пляжах Сардинии - предлагаем пока только одну дату вылета - 13 июля!  Самый пик сезона, прогретого моря, обилия морепродуктов..(и в то же время..успеваем ДО массовых отпусков европейцев "феррагосто")).. ОСТРОВАНАШИ!..))

Пляжи сардского Альгеро и корсиканского Аяччо - родины Наполеона, бухты "дикой Сардинии" - Портиччио, и райского берега (коста Парадизо).. Заглянем и к миллионерам на Изумрудное побережье в Порто Черво.. Есть еще сомнения?...)

• igor_feerie
    10 lat назад

Христос Воскрес!

Миру, щастя, благополуччя, успіхів та процвітання! ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!

Вчора, 13 квітня, ми розпочали сезон 2015 для "Нової концепції". Перша група 35 чоловік полетіла в "Феєричний Париж" з Жанною Онищенко. 17 квітня відлітає група "Європейський Феєрверк", до якої можуть приднатися володарі діючих шенгенвіз. 

А вже 20 квітня стартує наша програма черер Мілан. Перша група - "Південна фієста", потім 30.04 - "Спокуси Італії", далі, 11.05 - Іспанія.

Всі тури набираються, всі тури ГАРАНТОВАНІ!

І пам'ятайте, що зараз квітнуть тюльпани, а у нас є багато турів з відвідинами парків в Бельгії, Нідерландах та інших країнах.

• igor_feerie
    10 lat назад

Друзі, скажу по секрету, що 15.05 в тур "Париж + Прованс" (з відпочинком в Ніцці) з нами летить Журавель! Юрко! ГЕНІЙ!

Художник, музикант, актор, активіст, патріот і просто гарна Людина! 

Буде весело, приєднуйтеся!

А ми з Валентиною Захаренко будемо гідами!

Програма тут http://new.feeria.ua/ru/tours/65

• BezverkhaAlla
    BezverkhaAlla Репутация: +5 Cообщений: 13
    10 lat назад
    Друзі!
    Є декілька місць по хорошій ціні на тур до Парижа на травневі вихідні - з 1 по 4 травня. Ціна туру лише 449 євро з авіаперельотом, трансферами, проживанням та сніданками.  
    P.S. Тільки зі своїми візами.
    http://feerie.com.ua/ru/tours/1303
  • igor_feerie
    10 lat назад

Друзі!

Хочу нагадати, що всі наші групи за новою концепцією успішно виїжджають! Ми не відмінили жодної групи!

В деяких групах з нами подорожують герої АТО (Туроператор "Феєрія" є партнером програми "Хоробрі серця")

Приєднуйтесь і Ви!

Одне побажання - звертайтеся завчасно, бо на деякі тури місць зовсім мало!

Я ж особисто везу групу 12.06 "Париж + Прованс" з відпочинком в Ніцці. Є лише кілька вільних місць. 

А 25 червня летимо в Албанію! Фантастична країна!

www.feeria.ua

• igor_feerie
    10 lat назад

Я думаю, що до Нової концепції можна додати і таке нове направлення, як Албанія!

Мені дуже подобається ця країна. До речі, скоро знову багато вихідних. Подумали, куди полетіти?
    Ми 25.06 летимо прямим рейсом до Тірани, перетнемо всю країну, покупаємося в 2-х морях та багатьох озерах, відвідаємо міста, музеї, пам'ятки ЮНЕСКО, піднімемося в гори, скуштуємо національні страви та напої, познайомимося з цікавими людьми, а ще відвідаємо Македонію! Я лечу! Буде багато цікавих людей!
    12 днів! Лише 799 доларів (не євро)
    І все це БЕЗ ВІЗ! 

http://feerie.com.ua/ru/tours/1173

• igor_feerie
    9 lat назад

Хочу всіх порадувати - до нової концепції цього року ми додаємо тури в Іспанію та Португалію через Мадрид (починаємо літати з 05 квітня) та Скандинавію (з 17 червня). Тепер авіа тури в Мадрид від 399 євро з авіа, Іспанія - Португалія на 12 днів лише за 895 євро! А "Скандинавська казка" тепер на 150 євро дешевша за автобусний варіант. 

Звичайно, ми продовжуємо літати в Брюссель та Мілан! 

За 2 роки ми не відмінили жодного туру! Навпаки, ставимо додаткові групи!

www.feeria.ua

«1…456»
Надіслати повідомлення
Початок • Экскурсионные туры

Увійти

• Войти
Новая тема
  • Категорії
  • Свіжі дискусії
  • Активність
  • Настройка уведомлений

Категорії

• Усі розділи 43.5K
  • Форумы для туристов 42.8K
  • Горящие Туры 10
  • Страны, курорты, отели 2.8K
  • Экскурсионные туры 1.8K
  • Самостоятельный туризм 25
  • Лоукостеры и другие авиакомпании 26
  • Автобусные перевозчики 10
  • Турфирмы 553
  • Поиск попутчика 22.8K
  • Визы и загранпаспорта 864
  • Предложения турфирм 9.1K
  • Аренда жилья для отдыха 4K
  • Общий 375
  • Форумы по интересам 35
  • Горные лыжи 35
  • Для турфирм 409
  • Для профессионалов турбизнеса 409
  • О наших проектах 242
  • Отзывы и предложения 241
© 2006–2025 TurPravda.com — Pomoc • Reklama • Właściciele hoteli • Eksportuj informacje • Polityka prywatności • Warunki korzystania

TurPravda - opinie turystów o hotelach | Ocena hoteli i kurortów według opinii turystycznych

Zwracamy uwagę na setki recenzji hoteli wszystkich popularnych kurortów.Poznasz całą prawdę o hotelach „z pierwszej ręki”.Opinie prawdziwych turystów o hotelach i kurortach pomogą Ci w podjęciu decyzji o wyborze hotelu.Przeczytaj recenzje turystów - skorzystaj z doświadczeń innych podróżników!