hotel jest dobry w niektórych miejscach - zieleń na terenie i wspólna sala .. ale jedzenie jest za dwójkę ..

Pisemny: 17 listopad 2017
Czas podróży: 8 — 15 listopad 2017
Ocena hotelu:
3.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 3.0
Usługa: 3.0
Czystość: 3.0
Odżywianie: 3.0
Infrastruktura: 4.0
rozliczenie poszł o szybko. lobby hotelowe jest pię kne. zielony teren zagospodarowany. bardzo pię kna rafa koralowa. Meble w pokoju są stare. . ale wszystko dział ał o (jeś li moż na nazwać pracę klimatyzatora sł abą . raczej jak wentylator). sprzą tanie w pokoju super animacja super. . Na tym koń czył y się pozytywy hotelu. Korytarze hotelowe są stare. brudne ś ciany. . wilgotny zapach. woda w basenie bez napowietrzania. . z zapachem. . obszar wokó ł basenu jest wypeł niony tylko cementem. . miejscami odklejone. . ale najgorsze jest jedzenie. napoje alkoholowe to tylko woda. wino jest tak rozcień czone. . mó wi tylko kolor. . jakie to wino. Moż na był o tylko pić piwo. wszystkie napoje zwane rumem. Tequila. gin i tak dalej - jeden smak. pakowane soki był y schowane pod ladą przez barmana i nie moż na tak po prostu wypić soku. tylko dla pienię dzy. przymocują kó ł ko pomarań czy do szklanki i sprzedają ją za 6 dolcó w jak ś wież y sok. O jedzeniu. tylko jeden rodzaj owocó w. te lub pomarań cza na obiad. winogrona na obiad. banana w jakiejś mę tnej wodzie. Daktyle . melon kilka razy. . ale nie sł odki. to wszystko. i mał o. czyli kto nie miał czasu. . on był spó ź niony. (obok 4-gwiazdkowego Hiltona turyś ci opowiadali nam o tym, jak ich karmiono. . . po cichu im zazdroś ciliś my) O daniach gł ó wnych - groszek. soja. fasolki. jakiś gulasz. . na parze - w nadmiarze. . nietknię ty przez nikogo. . ale każ dego dnia te wanny stał y. Z jakiegoś powodu szef tego hotelu uznał , ż e jest dobry w potrawach z niezrozumiał ymi ś mierdzą cymi sosami. . i ludzie pró bowali stamtą d wył owić kawał ki mię sa. ł owić codziennie. panga. wszystko . został zgaszony. gotowany. smaż ony. po czym usmaż ył em ponownie wrzucił em gulasz. . itd. Innych ryb nie był o. cał e niezjedzone jedzenie był o wielokrotnie przetwarzane. osobno o serwowaniu - duszoną woł owinę w jakimś ró ż owym sosie wlano do tej samej tacy. . nastę pnie dodano na ż ó ł to. na pieczone ziemniaki wypadł a duszona cukinia. . przez cał y tydzień nigdy nie był o zieleni. . Ż aden . keczup podawano na osobiste ż yczenie z lodó wki. . na talerzu i schowany z powrotem w lodó wce....To po prostu ś mieszne. . wię kszoś ć turystó w. . z któ rymi rozmawialiś my po przyjeź dzie był szokiem. i morze komaró w i much. Kró tko mó wią c. . nie ma już stopy w tym hotelu. Zmień szefa kuchni! ! ! niech nie tł umaczy produktó w. wykonaj przynajmniej lekką naprawę kosmetyczną . . szkoda. . bo morze i rafa w pobliż u hotelu są cudowne.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał