Odpocznij po kwarantannie!!! HOTEL LABRANDA Tower Bay (Urok)

Pisemny: 1 październik 2020
Czas podróży: 16 — 22 sierpień 2020
Komu autor poleca hotel?: Dla rodzin z dziećmi; Na wypoczynek z przyjaciółmi, dla młodzieży
Ocena hotelu:
10.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 10.0
Usługa: 10.0
Czystość: 9.0
Odżywianie: 7.0
Infrastruktura: 9.0
Od naszych wakacji miną ł miesią c (odpoczywaliś my od 16.08. 2020/23.08. 2020), a ciepł e wraż enia wcią ż są !
To nie są nasze pierwsze wakacje w Egipcie i jest z czym poró wnywać...HOTEL przeró sł wszelkie oczekiwania: pię kny zielony i zadbany teren, czysty i zadbany, poł oż ony nie w centrum, ale na skraju przylą dka daleko od cywilizacji, ale dla mnie okazał o się to plusem. Moż esz spokojnie wybrać się na relaksują ce rodzinne wakacje. Wzdł uż morza biegną pię kne alejki spacerowe, z któ rych roztacza się niezapomniany widok na morze, zaró wno w dzień , jak i w nocy.
Personel jest bardzo uprzejmy. W POKOJU wszystko dział ał o, nie był o owadó w, na dworze był o ciepł o, pogoda super, morze czyste i ciepł e. Z cał ego zaplecza pokoi najbardziej atutami są te z balkonem (numery 623-626). Każ dego ranka oglą daliś my oszał amiają cy wschó d sł oń ca nad wyspą Tiran.

JEDZENIE był o normalne, choć trochę monotonne, biorą c pod uwagę kwarantannę .
Ś NIADANIE: chipsy, jajecznica, naleś niki, tosty, wypieki, ser feta, ser (twardy), jogurt (jeden rodzaj) itp. w zasadzie tak jak gdzie indziej jedyne, ż e nie był o kaszek mlecznych, co nie był o dla nas wygodne z dzieckiem, ale zastą piliś my je naleś nikami.
LUNCH: dwa rodzaje zup (jeden puree, drugi warzywny), dodatki: ryż , ziemniaki, makaron czysty lub zapiekany z mię sem mielonym, biał ym sosem i serem. Był y frytki 3 razy w tygodniu i raz hamburgery. Z mię sa zawsze był y 2 rodzaje mię sa (kurczak i woł owina (buł ki lub gulasz). Warzywa: pomidor, ogó rek, kapusta, papryka, rzodkiewka, oliwki itp. w czystej postaci oraz w sał atkach.
KOLACJA: powtarzano przystawki, czasem dodawano drugi rodzaj ryż u, co wieczó r dł ugi makaron z sosami i bez. Dzień pó ź niej był grill (smaż ony tuń czyk i kebab). Mię so to kurczak lub woł owina, ale ich sposó b podawania uległ zmianie. Warzywa: pomidor, ogó rek, kapusta, papryka, rzodkiewka, oliwki itp. w czystej postaci i w sał atkach.
Generalnie był o z czego wybierać , chociaż chciał em czegoś wię cej.
OWOCE: zawsze był y daktyle, jabł ka, gruszki, winogrona. Na wieczó r prawie zawsze był arbuz. Chciał bym, ż eby był o wię cej owocó w.
Istniał y ograniczenia w pracy pizzerii (jedna godzina dziennie), a Ala carte nie dział ał a itp. W barach nie był o przeką sek, być moż e z powodu kwarantanny.
ROZRYWKA: dział ał a animacja, wieczorem zaproszono artystó w (był a muzyka na ż ywo, przedstawienie z wę ż ami, akrobatami). Mini dyskoteka dział ał a codziennie.

Ogó lnie hotel Labranda pozostawił same pozytywne emocje dotyczą ce reszty. Ponieważ hotel jest oddalony od miasta, w pobliż u nie ma hoteli, a samo terytorium oferuje spokojne, relaksują ce wakacje, nasze wakacje był y spokojne, wygodne i ponownie zał adowane na nowe dni robocze.
SPECJALNIE DZIĘ KUJĘ biuru podró ż y JEDŹ Z NAMI do Iry Miroshnichenko (Charkó w, ul. Sovnarkomavskaya). Profesjonalistka z duż ej litery, dzię kujemy jej za każ de wspaniał e wakacje jakie mamy. Szybko, jakoś ć , a co najważ niejsze z duszą podpowie Ci najlepszy hotel i co najważ niejsze w wysokoś ci Twojego budż etu.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał