Dobry hotel za solidne 5

Pisemny: 30 październik 2017
Czas podróży: 19 — 26 grudzień 2016
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje; W przypadku podróży służbowych
Ocena hotelu:
8.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 7.0
Usługa: 3.0
Czystość: 8.0
Odżywianie: 6.0
Infrastruktura: 9.0
Odpoczywaliś my z firmą w zeszł ym roku w grudniu. Piszę recenzję rok pó ź niej, bo teraz wybieram też hotel na grudzień , ale Savoy już gryzie dla mnie cenę z moimi dzieć mi i ż oną . Postanowił em wię c w poszukiwaniu hotelu napisać recenzję o Savoyu, moż e ktoś pomoż e w wyborze.
1. Cena nie jest tania. Dla dwojga był o to 1200 dolaró w.
2. numer standardowy zwykł y. Nie oczekuj niczego specjalnego. Standardowy standard. Wszystko jest czyste, posprzą tane normalnie, pokó j czteroosobowy.
3. morze super. Rafa jest normalna, ryb jest wystarczają co duż o.
4. jedzenie jest zwyczajne, bez przysmakó w. Za 600 dolaró w na osobę nie oczekuj wyrafinowania. Owoce i mię so jak zwykle w innych hotelach, zero owocó w morza.

5. W Savoy nie ma bransoletek. Istnieje wiele rodzajó w ż ywnoś ci. Mieliś my klasę E, mamy też klasę S i specjalną all inclusive. Zgadnij, któ ry z nich jest najdroż szy? Ź le : ))) Klasa S. Ale nie ma sensu za to przepł acać , wszystko jest tak samo jak w klasie E, tylko w dyskotekach Soho bę dzie darmowy alkohol. Nawiasem mó wią c, dla „klas” importuje się : bailey, czerwone etykiety, balenty itp. Tyle pł acisz za bilet.
5. Nie ma bransoletek i to jest najwię kszy minus hotelu. Wszystko, co zabierasz w barach i restauracjach, trafia do pokoju. Cokolwiek weź miesz, musisz dać barmanowi kartę do pokoju, on przebija wszystko przez terminal, wystawia czek, a ty go podpisujesz. Jeś li jest to uwzglę dnione w twoim systemie ż ywnoś ciowym, kwota na czeku bę dzie wynosić zero, jeś li nie, bę dzie to kwota, któ rą zapł acisz przy kasie. Z tego powodu w barach był a kolejka, czę sto barmani mylili karty do pokoju, ponieważ wszystkie są takie same i musieli biec do recepcji, aby je przemagnesować . A ten hotel był w poł owie peł ny. Aż strach wyobrazić sobie, jakie zamieszanie panuje w tym sezonie.
6. Nie powiem na pewno, zapomniał am już ile mają restauracji a’la carte, był am w czterech. Dwa razy był am po wł osku i z owocami morza, raz w orientalnej (przepraszam, ale nie pamię tam nazwy) i w grillu Caligula. Wszystkie restauracje są super, ale najbardziej pamię tam z owocami morza i "Caligulą " Liczba odwiedzin nie jest ograniczona, a dania moż na brać po kolei z przystawek, sał atek, dania gł ó wnego i deseru. Bezalkoholowy. Wszystko to dla klasy E.
7. Personel jest uprzejmy, nie proszą o napiwki, ale sam musisz dawać .
8. Zero animacji. Mieliś my duż ą firmę , wtedy wydawał o się , ż e jej nie potrzebujemy, ale myś lę , ż e nie był oby to zbyteczne.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał