Oszczędności na wszystkim i zaniedbania personelu

Pisemny: 26 luty 2020
Czas podróży: 17 — 28 luty 2020
Ocena hotelu:
3.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 6.0
Usługa: 1.0
Czystość: 1.0
Odżywianie: 1.0
Infrastruktura: 5.0
Kto stawia ocenę hotelu powyż ej trzech do pię ciu pił ek, nie jest nawet jasne.
Ostatnia recenzja z HIM2019 „Hotel, w któ rym oszczę dzasz na wszystkim” jest tak obiektywna, jak to tylko moż liwe, w przeciwień stwie do innych recenzji.
Ale jest coś do dodania.

Niezadowolone miny barmanó w w barach, zwł aszcza przy basenie, z wstawkami arabskich zdań , ż ebyś nie rozumiał , jak cię nazywają , trzeba bł agać o alkohol i dostawać go z niezadowoloną agresywną miną w mini szklankach, nawet piwie wlewa się do szklanek 100-150 gramó w. Czasami są nawet niekompletne i pó ł szklanki. Zaczynasz coś mó wić , barman zacznie Ci pokazywać „chodź my… nastę pny…”. Czę sto kieliszki trafiają na wyszczerbione i brudne, nosisz swoją mini pó ł szklanki po cał ej plaż y i coś tam pł ywa… albo pijesz, a na dole znajdziesz piasek na dole…
Każ da wycieczka do baru koń czy się w rozpieszczonym nastroju.
Personel traktuje goś ci swobodnie, z niegrzeczną kpiną .
Terytorium i pokoje nie są zł e, ale cokolwiek to jest, nastawienie personelu i cał kowita oszczę dnoś ć alkoholu psuje wszystko, przypominają c ci codziennie, nie pozwalają c ci zapomnieć .
Mocny alkohol nie jest po prostu obrzydliwy, jest rozcień czony i wydaje się , ż e z jednej beczki tylko w innym kolorze.
Toalety na plaż y i baseny sprzą tane są tylko raz, w cią gu dnia już tam jest brudno.
Jedzenie jest generalnie przecię tne i monotonne, grill to też kawał ek dla każ dego, w restauracji gł ó wnej na alkohol, colę lub sprite'a trzeba biec za kelnerem, któ ry to wszystko dostarcza, a gdy on przyjeż dż a okazuje się , ż e co pragnienie się skoń czył o, czekaj dalej, a nawet biegnij ze swoimi miniokularami.
Zarzą dzaj hotelem, kup normalne okulary, nie psuj wizerunku wł asnego hotelu i rozpocznij rekrutację i wspó ł pracę z personelem. Jeś li masz system all-inclusive, po co dawać instalacji do nalewania pó ł „mini-szklanki” i ograniczać już rozcień czony alkohol.
Z takim nastawieniem na pewno nie przyjedziemy do tego hotelu.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał