Wszystko super, są pytania do gości

Pisemny: 22 styczeń 2020
Czas podróży: 11 — 18 styczeń 2020
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje; Dla rodzin z dziećmi
Ocena hotelu:
9.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 9.0
Usługa: 9.0
Czystość: 10.0
Odżywianie: 9.0
Infrastruktura: 10.0
Wybierz hotel ze wzglę du na stosunek ceny do jakoś ci. Byliś my tu w zeszł ym roku, podobał y nam się duż e pokoje, malowniczy duż y teren, potrzeba spaceró w po bujnej zieleni, pię kny i niedrogi koral z wieloma rybami, wystarczają cy wybó r potraw.
Co mnie niepokoił o: w tym roku stolik ze zmieniają cymi się numerami codziennie ustawiany jest przed restauracją . Ile jedzenia został o wyrzucone ostatniego dnia, ilu ludzi mogł o nakarmić . Zwykle był o to 30-35 kg dziennie. Goś cie hotelu, gł ó wnie z Ukrainy, Biał orusi i Kazachstanu, obsypali się peł nymi talerzami buł ek, mię s, makaronó w i deseró w, po czym nie mogą c zjeś ć , rzucili to wszystko na stoł y i powoli i niespiesznie przeszli do baru. Zwykle fenomen: brzuchaty wujek niesie osiem szklanek jakiegoś alkoholu (po 4 szklanki w każ dej zatł uszczonymi palcami) do duż ej firmy, któ ra zepchnę ł a leż aki w jeden stos. Jak gopniki w parku przenosił y w nocy ł awki, bo tak wygodnie jest ich towarzystwu pić . I każ dego dnia pracownicy plaż y wprowadzali ten chaos w porzą dek po goś ciach. Firmy cał y czas narzekał y na to, jak ź le karmią , jak mał o nalewają . Dlatego mają.30-40 szklanek dla 5-6 osó b na stole plaż owym w pobliż u morza. Wyglą dał o to tak, jakby ludzie zerwali ł ań cuch, odł oż yli pienią dze przez cał y rok, a potem w koń cu rozprostują brzuch, zadają potę ż ny cios w wą trobę , piją i jedzą wię cej, niż pozwala na to zdrowy organizm.
Có ż , po tak biernym i niezdrowym odpoczynku nadal trzeba się leczyć . Przypomina mi kreskó wkę o Nehochuha - nic poza przyjemnoś cią . Wkł adają plastikowe wiaderko pod maszynę do lodó w i wciskają do niego duż o lodó w, potem nie mają czasu ich zjeś ć , topi się i leci do kosza. Podobnie - zatkane niezjedzonymi smaż onymi ziemniakami kosze na ś mieci na plaż y. Po co zawracać sobie gł owę tak duż ą iloś cią ? Ludzie? To nie jest hodowla zwierzą t. Chciał em skoncentrować się na czymś dobrym, ale czasami zachowanie osó b, do któ rych animatorzy nie mogli dotrzeć , był o bardzo bolesne. Minimalna aktywnoś ć fizyczna. Plus deptanie raf butami. Każ dego dnia coś się odrywa od rafy.

Moż e biznes hotelowy jakoś przetrwa w tym samym czasie, ale szkoda dla przyrody jest doś ć poważ na. Co do opinii o nie takim jedzeniu. Rozumiem szefa kuchni. Kiedy ludzie nie doceniają jakoś ci jedzenia, kiedy trzeba nakarmić setki ludzi od 6:30 do 22 godzin z kró tkimi pó ł godzinnymi przerwami, to trzeba mieć duż e doś wiadczenie, aby zrobić cukierki przy minimalnych kosztach, doprowadzają c ten biznes do minimalny zwrot.
Chciał bym wię cej kultury od goś ci.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał