Doskonały hotel?

Pisemny: 31 styczeń 2022
Czas podróży: 10 — 17 kwiecień 2021
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje; Dla rodzin z dziećmi; Na wypoczynek z przyjaciółmi, dla młodzieży
Ocena hotelu:
9.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 9.0
Usługa: 10.0
Czystość: 10.0
Odżywianie: 7.0
Infrastruktura: 8.0
Terytorium: duż a iloś ć kwiató w i palm, kaskadowo, ale to nie jest straszne bo jeź dzi po nim kolejka, z dolnego basenu moż na dostać się prosto do gł ó wnego budynku.

Plaż a: teren plaż y jest ró wnież podzielony na poziomy dolne (są to laguny zamknię te z boku skał ą ) i gó rne (leż aki tuż na tych skał ach) jest wystarczają co duż o miejsc dla wszystkich, ale trzeba mieć czas na zbliż enie leż akó w do pontonu są.2 pontony, jeden plastikowy z niego wszyscy pł ywali i podziwiali rafę , drugi wpuszczany beton jest bardzo pię kny do spacerowania po nim i patrzenia na rybę , ale nie radzę chodzić tam bez butó w. Niestety przez pierwsze 4 dni był wiatr i ponton był zamknię ty do pł ywania, ale to nie ma znaczenia, moż na odpoczą ć przy basenie, a jeś li chcesz iś ć na plaż ę , moż esz iś ć.15 minut na plaż ę El Fanar , znajduje się tam bardzo pię kna i ż ywa rafa koralowa.

Pokoje: prawie wszystkie pokoje z widokiem na morze, za niewielką opł atą dostaliś my pokó j na 2 poziomie, z któ rego roztaczał się wspaniał y widok na morze i basen, sam pokó j duż y i czysty, sprzą tanie codziennie, uzupeł nianie wody w pokoju 1.5 litra na osobę , zestaw do herbaty Jest ró wnież deska do prasowania i ż elazko.

Jedzenie: nie ma tu mega wyboru potraw, jak wiele osó b chce zobaczyć , ale wszystko jest bardzo smaczne i na pewno nie bę dziesz gł odny, każ dy znajdzie coś do jedzenia, nawet jeś li jesteś na jakiejś diecie, moż esz porozmawiaj o tym z kierownikiem, a oni ugotują to dla ciebie osobno.

Ogó lne wraż enie hotelu jest bardzo fajne, odpoczywa tu wiele osó b z ró ż nych krajó w, widzieliś my tam ludzi z Ukrainy, Wł och, Polski, Rosji, Biał orusi i Kazachstanu.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał