Oszczędności na wszystkim!

Pisemny: 16 czerwiec 2016
Czas podróży: 3 — 11 czerwiec 2016
Ocena hotelu:
4.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 4.0
Usługa: 3.0
Czystość: 3.0
Odżywianie: 5.0
Infrastruktura: 3.0
Jesteś my w Sharm po raz czwarty. Hotel za deklarowaną.5* nie pocią ga jednoznacznie.
Osada. Hotel jest zapeł niony w 10-15%. Jednocześ nie musisz poczekać na osadę (pomimo tabliczki czekolady). Przyspieszył nasz skandal zwią zany z zameldowaniem w recepcji. co wię cej, to nie my byliś my gorszą cy, ale angloję zyczny goś ć , któ ry zaż ą dał podania numeru swojemu przyjacielowi. Potem obsł uga nagle stał a się bardziej uprzejma, podał a nam numer, nie zapominają c o zwró ceniu uwagi, wię c mó wią , ż e jeszcze nie czas, ale dajemy ci numer...Oczywiś cie dajesz, wzię li czekoladę , a obcy turysta poszedł dalej zgorszyć administrację , pamię tają c nazwiska pracownikó w i wzywają c ochronę … Osiedlili się w budynku 43.
Numer. Pilot do telewizora nie dział ał . hydraulika i meble są stare. Ogó lnie pokó j jest w porzą dku. Ale już po kilku dniach spod zlewu zaczę ł a wypł ywać woda… Poł oż ył y się szampony i ż ele pod prysznic. Ale sprzą tanie to osobny moment - sprzą tacz pró bował przyjś ć , gdy byliś my w pokoju, mimo ż e prawie zawsze widział , kiedy wychodziliś my z pokoju. Jest znak - "Nie przeszkadzać ", ale znaki "moż na usuną ć " - nie! A jakoś ć sprzą tania - w najlepszym razie wymiana rę cznikó w. Chodził em po podł odze boso - czarne stopy.

Terytorium. Duż y, pię knie zaprojektowany. To prawda, jeś li hotel jest wypeł niony co najmniej 3-4 razy wię cej - po prostu nie wyobraż am sobie, jak każ dy moż e zmieś cić się przy basenie i w restauracji...
Morze. Poszliś my po niego. Morze jest pię kne, duż o ż ywych stworzeń . Widzieliś my mureny i pł aszczki. Skrzydlice po 17:00 pł ywają w prawym basenie morskim. Ponton otwiera się pó ź no o 9 rano, a już o 17-30 zaczynają się zamykać . Wtedy basen się zapeł nia, a bar przy basenie się zamyka.
Bar. Po 18-00 tylko jeden bar otwiera się i pracuje zgodnie z cał ym systemem - na drugim pię trze w pobliż u restauracji. Co jest bardzo niewygodne, ponieważ . dystanse są ś wietne, a bieganie z pucharami jest fajne! Nie wspominają c o wodzie. Są odpowiedni barmani, któ rzy potrafią nalać wodę do butelki, a jeś li w pobliż u są obserwatorzy, to nalej wodę z kubkó w! I to jest 5*!! !
Odż ywianie. Niezwykle niewygodne jest to, ż e w porze lunchu i kolacji w restauracji nie ma herbaty, dopiero potem idź do baru - bzdura! Jedzenie - jakoś ć jest w porzą dku, ale wybó r dań na tym poziomie jest bardzo niski. A jak tylko zaczą ł się Ramadan i Arabowie odeszli, zrobił o się jeszcze gorzej – zniknę ł y kalmary, brzoskwinie, melony, był o mniej opcji mię snych, kurczak był bardzo suchy… Droga do restauracji wiedzie mię dzy sklepami z Arabami, któ rzy sami pró bują wcią gną ć cię do swojego sklepu. Wystarczają co. Gdy szukaliś my po raz pierwszy restauracji, pojawił o się zdanie z filmu „Magicy”: „Kto tak stoi ! ! ? Ludzie ! ! ! OW!! ! ”.

Animacja. Rozdawane są programy, w któ rych wszystko wydaje się być napisane, ale jeś li nie zł apiesz animatora mó wią cego po rosyjsku, nie dostaniesz się do minigolfa, symulatoró w czy trampolin. Ponieważ nie jest napisane w programie, w któ rym się odbywa i bez animatora nie wpuszczą , a jeś li animator mó wi po angielsku, to nie jest faktem, ż e w ogó le coś zrobią (dla tych, któ rzy nie rozumieją Wł oski. . . )
Pokazywać . Jedyne, co naprawdę podobał o mi się w tym hotelu. Pokazy są po prostu niesamowite.
Ajman. Byliś my niezmiernie zaskoczeni, ż e są tacy goś cinni i otwarci arabscy ​ ​ kupcy! Ma 2 sklepy - jeden nazywa się "Cool Shop" (z pamią tkami), a drugi jest wyż szy z przyprawami, herbatami i olejami. Zawsze przyjemnie był o do niego jechać , nawet po to, ż eby go odwiedzić i porozmawiać . Zawsze pomoż e, ktoś się poparzy, ktoś się przezię bił , ktoś po prostu zostanie potraktowany hibiskusem. Jest bardzo smaczny. (chociaż wcześ niej go nie lubił em) Ayman, powodzenia i pomyś lnoś ci!
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał