Straszny przereklamowany hotel?

Pisemny: 8 styczeń 2021
Czas podróży: 25 grudzień 2020
Ocena hotelu:
2.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 2.0
Usługa: 1.0
Czystość: 1.0
Odżywianie: 1.0
Infrastruktura: 1.0
Zatrzymaliś my się z rodziną w tym hotelu. Zapł acił em 2000 dolaró w za 10 dni z przelotem i transferem, mieszkają c w jednym pokoju (4 osoby).
Piszę cenę , ponieważ cena dla lokalnych lub niektó rych goś ci moż e być niż sza. Wtedy wymagania są nieco inne.
Morze spokojne, pokó j po remoncie.
Sprzą tanie 1 raz na dwa dni (i powinno odbywać się codziennie). Baseny są zimne, a zjeż dż alnie nie dział ają . Tylko 1 basen był w jakiś sposó b podgrzewany, ale temperatura nie był a cał kiem komfortowa.
Animacja jest dobra, ale wieczorem nie ma pokazu. Amatorskie konkursy pię knoś ci na koszt samych goś ci.

Teren jest zielony, ale kierownictwo oszczę dza na oś wietleniu. Wszę dzie jest ciemno. Co nie jest najbardziej pozytywnym momentem dla osó b z dzieć mi - wypuszczanie się wieczorem w pobliż u hotelu jest niebezpieczne. I ogó lnie dla tych, któ rzy lubią mieć wieczorem oś wietlenie, tutaj ciemnoś ć jest ciemna.
Obsł uga: animacja jest dobra, podczas ukł adania jedzenia miejscowi Arabowie dł ugo wybierają najlepsze kawał ki i moż e być kolejka. W tym tak zwanym 5-gwiazdkowym hotelu regularnie kursują kolejki po jedzenie. Hotel OSZCZĘ DZA na personel.
Jakoś ć ż ywnoś ci jest niezadowalają ca.
1 danie rybne - 1 woł owina - 1 kurczak w tej samej formie przez 10-14-20 dni z rzę du. Niezależ nie od okresu, kucharze gotują to samo. Kucharze są albo począ tkują cymi samoukami, albo w ogó le nie gotują . Kucharze nie mają poję cia o oliwie z oliwek. Nie rozumieją , co to jest. Kucharze nie potrafią odró ż nić tuń czyka od makreli. Najprawdopodobniej hotel zwolnił kucharzy i zatrudnił ludzi z ulicy, któ rzy nie rozumieją podstawowych rzeczy. Potrawy są bez smaku i przygotowane w nieatrakcyjny sposó b.
Niezadowolonym goś ciom podaje się jedzenie spod podł ogi dla uspokojenia, a takż e krewetki, kraby i mango.
Kierownictwo zamkną ł gł ó wną restaurację na lunch i zagnał wszystkich goś ci do restauracji na plaż y, co stworzył o zgieł k, któ ry przyczynia się do Covid. Nie był o stolikó w, trzeba był o czekać . A to nie odpowiada 5 *.
Jedyną dobrą rzeczą tutaj jest morze, có ż , morze moż na znaleź ć na wybrzeż u, ale z najlepszą obsł ugą i jedzeniem.
Ocena hotelu jest mocno przesadzona i nieprawdziwa.
Cena za to wypeł nienie jest bardzo wysoka, przynajmniej dla nas jako obcokrajowcó w. Hotel zasł uguje nie nawet na 4, ale na 3*, zgodnie z kwalifikacjami personelu i treś cią .
Nie polecamy tego hotelu do odnowy biologicznej.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał