Ładny hotel, ale ...

Pisemny: 22 kwiecień 2021
Czas podróży: 9 — 16 kwiecień 2021
Ocena hotelu:
6.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 1.0
Usługa: 6.0
Czystość: 1.0
Odżywianie: 7.0
Infrastruktura: 8.0
Zacznę w kolejnoś ci.
1. Sala jest przestronna, hasł o do internetu podane od razu, szybko się rozliczają . Wyjaś nią ł atwo i prosto, rosyjski + czasem pó ł tora angielskiego sł owa - i wszyscy zrozumieli wszystko : -)
2. Terytorium jest cudowne, palmy, drzewa, kwiaty, pię kno jest proste.
3. Plaż a - czysta, zadbana, leż aki, materace, parasole, pracownik pyta czy wszystko ok, bar na plaż y otwarty (polecam ich pizzę ! ). Rano na plaż y wykonywane są ć wiczenia dla chę tnych okoł o godziny 10, po poł udniu - o 15.

4. Zasoby pokoju. Na wyż szych kondygnacjach znajduje się budynek gł ó wny z holem, barem, restauracją i pokojami, a na pię trze jest kilka trzypię trowych budynkó w z okoł o 5-7 pokojami. Umieszczono nas w budynku G numer 204. Powiedzieć , ż e jest stary i brudny, to nic nie mó wić . Skó ropodobna tapicerka na ł ó ż kach jest porwana, poś ciel ma dziury w rogach, jakieś dzikie plamy w szafie, aksamitne zasł ony nagromadził y się tak duż o kurzu, ż e dotykanie ich jest obrzydliwe. W ł azience podł oga nie myta od roku, za drzwiami leż ą zł ogi ś mieci. Nie ma szczotki do toalety : -( A zapach! ! ! Stę chł y, stary, po prostu okropny! Stowarzyszenie z domem opieki. Musiał am bł agać o czajnik zadeklarowany w pokoju, cukier w barze, sobie kupić kawę .
Sprzą tacz poza wytaczaniem ł abę dzi z rę cznikó w nie sprzą ta, poza wynoszeniem ś mieci i przynoszeniem butelkowanej wody.
5. Bar. Bar jest jak bar. Robią przyjemne koktajle, jest automat do kawy, pij tyle, ile chcesz. Niektó rzy brali nierozcień czone mocne napoje i zanosili je do restauracji na obiad lub kolację .
6. Restauracja. W zasadzie nieź le. Nie szykowne i lś nią ce, ale ich zupy są dobre. Ś niadania to zawsze jajecznica i naleś niki, kaszka mleczna, dodatki, sał atki. Do obiadu 2 zupy do wyboru, 2 lub 3 dodatki, mię so (woł owina, kurczak i kieł baski) oraz ryby. Do kolacji trochę zupy, dodatek (ryż lub ziemniaki) z mię sem, makaron z sosami do wyboru. Duż o deseró w, codziennie trochę owocó w (guawa, pomarań cze, mandarynki, truskawki). Moż esz poprosić o umieszczenie, ile chcesz. Koktajle alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w holu przed lunchem i kolacją .
Szczere minusy restauracji - brak owocó w morza, ryby raz dziennie, i to nie wystarczył o dla wszystkich, ale był o zbyt sł one. Sał atki na obiad czasami stał y już zwietrzał e, co sugeruje, ż e są to resztki z obiadu : -((
Pracownicy noszą maski, sztuć ce są pakowane pojedynczo, brudne naczynia są cał y czas gromadzone po cał ej hali wó zkiem. Soki, herbata i kawa - nalej się do automató w. Jednorazowe kubki, cukier w patyczkach, plastikowe ł yż ki.
Suche racje ż ywnoś ciowe na zwiedzanie, a takż e tak zwany „pó ź ny obiad” – sł ó w po prostu nie ma. Ogó rek, banan, mandarynka, pó ł litra wody, croissant i buł ka z kawał kiem albo kieł basy sojowej, czy to taki ser, ale nie moż na go jeś ć : -(

Wię c wraż enie jest dwojakie. Nie polecam. I raczej nie wró cę .
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał