Stamatia-hotel odpowiada swojej cenie. Wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi. jeździć m

Pisemny: 19 wrzesień 2008
Czas podróży: 1 — 7 wrzesień 2008
Ocena hotelu:
7.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Odpoczywaliś my we tró jkę z mał ym dzieckiem przez 3 tygodnie. Hotel ma swoje plusy i minusy. Widać , ż e kiedyś był o dobrze, ale teraz wł aś ciciel ratuje setkę .
wię c
1. Jedzenie.

Nieciekawe jedzenie na obiad - za te 13 euro (lub 11 jeś li wię cej niż.5 dni) w mieś cie moż na dostać duż o lepiej. Sał atki - 4 losowe produkty spoż ywcze, ale zwykle był y obecne ogó rki i pomidory; zupa oczywiś cie z kostkami, 4 rodzaje dań gorą cych (w tym czę sto 2 rodzaje kurczaka lub 2 rodzaje wieprzowiny), 3-4 rodzaje prostego dodatku, czasem lasagne, mał a pizza - wszystko proste, ryby, 2 rodzaje desery (najczę ś ciej musy), jabł ka, pomarań cze, grejpfruty, napoje - za opł atą . Najsmaczniejsze był o coś w rodzaju musu - czasami. Nie uciekaj. Nikt jednak nie cierpiał na ż oł ą dek, a dziecko był o karmione. Ś niadanie jest dobre i obfite. Poza terytorium ceny są nastę pują ce: zestaw obiadowy - musaka z sał atką jarzynową - 10 euro, porcje duż e. Podobał a mi się restauracja Adesso Bistro w pobliż u muzeum Thalassa. Czystsze i smaczniejsze za te same pienią dze. Pyszna musaka -7.70 euro, sał atka jarzynowa (trudna do pokonania w pojedynkę ) - 7 euro, stek z miecznika z ziemniakami - 12.50, spaghetti z grzybami (porcja dla trzech osó b) - 6.50 euro. Do kolacji sosy, pieczywo, wino gratis. Herbata 2 euro (jak w hotelu).
Kró tko mó wią c, lepiej zjeś ć poza hotelem. Z powodu upał u nie mam ochoty na lunch. Owoce i warzywa ś rednio 3 euro za kilogram. sok - 2 euro za litr.
2. Liczba
Sprzę t jest stary, ale wszystko dział a. W pokoju cał a nasza tró jka rozł oż ył a się idealnie, ale nie wyobraż am sobie, jak pomieś cić cztery (podobno pokó j dla 4 osó b). Ł azienka jest ciasna - jest mocny kanał wentylacyjny. Ż adnego szamponu, mydł o należ y poprosić o sprzą taczkę („Mydł o? O tak, proszę ”), kupił em oba i nie wygł upiał em się , to nie jest najważ niejsze. Rę czniki był y cał y czas zmieniane.
Nawiasem mó wią c, był y mró wki, nie moż na zostawić jedzenia na stole. Kropla dż emu pojawi się za 15 minut. Są zatrute i znikają na kilka dni. Mieliś my 1 pię tro i zjedliś my kolację w pokoju.
Klimatyzacja bez ł ó ż ek nie wieje.
Za opł atą : Lodó wka 4.30 Euro, powyż ej 5 dni - 3.40; sejf - 3 euro, adapter gratis, kaucja 2 euro.
3, widok okna

Byliś my w są siednim hotelu Nelia, zbudowanym 40 metró w dalej, na swoim gospodarstwie. czę ś ć . Cią gł y hał as z klimatyzatoró w i samochodó w. Zał adunek Rozł adunek. Wieczorem do pó ł nocy muzyka z baró w obu hoteli, echa muzyki na ż ywo z najbliż szej knajpy, a po drugiej stronie budynku droga, po któ rej pę dzą motorowery i inne hulaki. Dziecko nie zaprzyjaź nił o się z klimatyzatorem, pró bowaliś my spać z otwartym balkonem - duszno, gł oś no. Zaproponowano nam do wyboru 3 pokoje, ale coś nam nie odpowiadał o, potem jakoś dostosowaliś my się do klimatyzacji i nie ruszaliś my się . Co zmienić na mydł o?
4, Lokalizacja nad morzem - 3 minuty do plaż y, co jest waż ne w upale i dla dziecka ("Mamo! Chcę być w cieniu! Piecze mi gł owę ! " - to przez czapkę ). Leż aki, parasole za 2 euro, ale moż na też na piasku z wł asnym parasolem. Niedaleko portu, fajnie pospacerować wieczorem, koty tam był y karmione.
5. Podobał nam się personel, najwyraź niej starają się odkupić ekonomizm wł aś ciciela swoim ż yczliwym nastawieniem. Kelnerzy - staż yś ci studencki (znowu oszczę dnoś ci) - bardzo pracowici, cię ż ko wyzyskiwani pracownicy.
Kró tko mó wią c - tani hotel, jeś li chcesz lepiej - podobno musisz zapł acić wię cej. Ale musisz tylko upewnić się , ż e za duż o pienię dzy dostaniesz duż ą ł azienkę , doskonał e jedzenie i cał kowity brak owadó w. Kto wie z gó ry?
Mam nadzieję , ż e te informacje pomogą Pań stwu w wyborze hotelu.
W moim wyborze najważ niejsza był a cena. Przez trzy tygodnie!
Mił ego odpoczynku!
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał