Ogólnie hotel i personel znajdują się w pierwszej trójce. kierownik restauracji z warkoczem-kłopotliwym hotelem

Pisemny: 14 czerwiec 2019
Czas podróży: 6 — 16 czerwiec 2019
Ocena hotelu:
1.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 1.0
Usługa: 1.0
Czystość: 1.0
Odżywianie: 1.0
Infrastruktura: 1.0
Straszna jakoś ć we wszystkim. Starają się nie podawać ludziom ryb i mię sa raz na 3 dni. Makaron boloń ski też.
W ogó le nie ma owocó w morza. Zmienili ł ó ż ko dopiero szó stego dnia: (Wszystko jest okropne. Kierownik jest albo Rumunem, albo Cyganem.
Prowokuje Cygana do bó jki, mó wi, ż e zadzwoni na policję i został eś wywieziony z kraju i hotelu, w nocy grozi poderż nię ciem gardł a, jestem w szoku, ż e taki biedny czł owiek mieszka w tak pię knym kraju i sł uż y ludziom za swoje pienią dze. Wszyscy inni pracownicy są naprawdę dobrzy! Szkoda, ż e ​ ​ z powodu tej niespodzianki gł upi personel nazywa wszystkich szalonymi i musi to rozgryź ć.
Mam nadzieję , ż e to zwierzę bę dzie jeszcze wypuszczane z hotelu, jego miejscem jest zoo.
Jedyny plus to morze
Tłumaczone automatycznie z języka ukraińskiego. Zobacz oryginał