Wakacje w Villi Foros

Pisemny: 14 styczeń 2011
Czas podróży: 28 sierpień — 3 wrzesień 2010
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje; W przypadku podróży służbowych; Dla rodzin z dziećmi; Na wypoczynek z przyjaciółmi, dla młodzieży
Ocena hotelu:
10.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 10.0
Usługa: 10.0
Czystość: 10.0
Odżywianie: 10.0
Infrastruktura: 10.0
Ponownie przesył am moją recenzję - mam nadzieję , ż e nie zginie w gą szczu internetu : -)
Rodzinne wakacje pod koniec lata na Krymie, tradycyjnie w sektorze prywatnym. Wszystko, jak zawsze, jest wspaniał e i cudowne, z wyją tkiem pewnych niuansó w, ale tego nie ma w tym opisie. Pod koniec lata skrzyż owali się z naszymi ojcami chrzestnymi, a potem zamieszkali w tym hotelu. Ponieważ mieliś my wtedy w Moskwie pł oną ce torfowiska i bę dą c w mieś cie, a nawet z dzieć mi nie był o to moż liwe, postanowiliś my przedł uż yć wakacje. Ró ż nica w kosztach utrzymania okazał a się nieznaczna, ale korzyś ci są znacznie wię ksze. Basen dla dzieci w tym przypadku okazał się decydują cym czynnikiem.
Hotel "Villa Foros" jest nowy, do tego czasu dział ał najwyż ej kilka miesię cy - wszystko jest czyste i zadbane, mam nadzieję , ż e tak bę dzie dalej i czas w ż aden sposó b na to nie wpł ynie. Zadowoleni z pokoi - wydaje się , ż e zrobili to dla siebie: wysokiej jakoś ci wykoń czenia, dobra instalacja wodno-kanalizacyjna, zakochana w szlafrokach frotte i rę cznikach - wszystko jest ś nież nobiał e i delikatne!! !

Personel jest mł ody i nie arogancki, w przeciwień stwie do tych pracują cych w kawiarniach i restauracjach na wybrzeż u – tutaj Krymu jeszcze nie wygramy.
Przy zł ej pogodzie (wszyscy mł odzi) moż na czuć się noś nym i doś wiadczonym, ale udał o się pracować w zacnych hotelach, nie wył apują c przy tym charakterystycznego dla ludzi „sezonowych” snobizmu. Specjalne podzię kowania dla Charkowa Katiuszki - dzieci wcią ż je pamię tają - SMART!
Z racji tego, ż e jeź dziliś my już po cał ym Krymie i nie raz, odpoczywaliś my gł ó wnie w hotelu. Przez cał y czas trzy razy schodziliś my nad morze (kilka razy dziennie mają transport), a resztę czasu w basenie i altanie - wtedy odpoczywał em ! ! Ani gotowanie w domu, ani przepowiadanie przyszł oś ci w kawiarni - otrują cię , nie otrują - pysznie nakarmią cię w domu w hotelowej restauracji. Ś mieszne miejsce - urzą dzone w stylu poselskiej stoł ó wki (zaró wno menu, jak i wnę trze), szkoda, ż e ​ ​ tylko Miedwiediew jest dotknię ty naszym, ale w polityce jest sporo postaci z kreskó wek. Mą ż był witany każ dego ranka mocną kawą (nauczyliś my się naszych nawykó w, dla mnie codziennie wymyś lali nową mieszankę ś wież ych sokó w, jest fajnie) - wakacje, ś wię ta i praca nie czekają , wię c poszedł do baru każ dego ranka jak do pracy. Jest tam wszystko, czego potrzebujesz - Wi-Fi + kawa, a wieczorem whisky, czego jeszcze potrzebuje pracownik biurowy : -)
Był em trochę zakł opotany niedostatkiem krajobrazu, ale zapewnili mnie, ż e wł aś nie się otworzyli i wkró tce bę dzie prawdziwa szklarnia (na potwierdzenie widział em codziennie dwó ch ogrodnikó w - na pewno ocenię wynik tego lata). Ró wnież place budowy wzdł uż ulicy był y trochę irytują ce, ale to jest nieszczę ś cie cał ego Krymu, na tym terenie buduje się zamoż nych ludzi. co oznacza szybko i czysto, myś lę , ż e są siedzi poradzą sobie z naszymi wakacjami.

Reasumują c: to nasz rodzinny hotel - każ dy odnalazł swó j urok w wypoczynku w willi.
Cześ ć personel ! ! ! Informacje o Tobie zamieszczę w moim serwisie społ ecznoś ciowym i blogu, na najbliż sze wakacje bę dziesz miał księ gę honorowych goś ci - musisz zaczą ć ją pierwszego dnia, przeczytał byś już drugi tom !! !
Rodzina Palikhovó w! !
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał