„Pieniądze do otchłani” - Horror

Pisemny: 3 luty 2019
Czas podróży: 9 — 17 lipiec 2018
Ocena hotelu:
2.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 1.0
Usługa: 1.0
Czystość: 3.0
Odżywianie: 3.0
Infrastruktura: 3.0
Jadalnia jest bezdomna i wyglą da jak duż y ul, z tł ustą ceratą i pną cych much na stoł ach i produktami, któ re już są na stoł ach
Wyjazd do jadalni zaczyna się od wycią gnię cia krzesł a (nawet jeś li jest brudne) - wystarczy
W jadalni jest okoł o 420 miejsc, a krzeseł jest mniej, wię c trzeba ć wiczyć instynkt - aby przetrwać - oderwać się
Hurra! znaleziono krzesł o
Pracownicy obsł ugi - staż yś ci, któ rzy nie posiadają kombinezonó w.
Studenci odbywają staż e i mó wią niepochlebnie o swojej lokalizacji
Bez elementarnej formy: spodenki-majtki i podkoszulek, biegną ce jak poparzone mię dzy stolikami, ale nie jest to realistyczne przejś cie, bo ustawienie stoł ó w i stoł kó w nie implikuje ruchu ucznió w pracują cych na jedzenie.

Rola dietetyka, jak opowiadał a nam kobieta przy wejś ciu, odgrywa rolę osoby, któ ra w swojej interpretacji wnosi ze swoich uszu wszelkie informacje
Naczynia są rozdrobnione.
Nie tylko kubki, ale i talerze
Wszystko na hamulce - jak ci się nie podoba - wyjdź - zjedz w restauracji - poczekaj 1.5 godziny na podanie. . . i znowu wybó r? kiedy moż na uzyskać.80% zwrotu za usł ugi pł atne?
Menu po prostu wywoł uje nerwowy ś miech. Urlopowicze z Biał orusi pytają mnie: co lubią na Ukrainie w ryż u? - tak nie, odpowiadam . - jest po prostu kupowany w workach, dlatego wkł adają go do wszystkich zup
Osobno na szczegó lną uwagę zasł ugują ekskluzywne dania: pilaw, gulasz, - zastanawiam się , jaką ocenę szef kuchni wystawił by swoim uczniom za takie gotowanie: za oszczę dzanie jedzenia -12, za smak, moż na jeszcze postawić.3, 5 - ś wież e!
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał