Wyjątkowy hotel na wybrzeże Azowskie

Pisemny: 1 lipiec 2012
Czas podróży: 28 czerwiec — 1 lipiec 2012
Komu autor poleca hotel?: W przypadku podróży służbowych; Dla rodzin z dziećmi; Na wypoczynek z przyjaciółmi, dla młodzieży
Ocena hotelu:
10.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 10.0
Usługa: 10.0
Czystość: 10.0
Odżywianie: 10.0
Infrastruktura: 10.0
Dzień dobry. Piszę tę recenzję ostatniego dnia naszego pobytu w hotelu. Podró ż ował em z przyjació ł mi z mał ymi dzieć mi w wieku 2 lat. Przy wyborze hotelu oparł am się na informacjach na stronie, bo hotel jest nowy i nie był o o nim ani jednej recenzji. A teraz o wraż eniach w porzą dku. 1. Ogó lne wraż enie: pozostaje tak, jakbyś my odpoczywali przynajmniej w tureckiej pią tki, a nawet w europejskim hotelu. Bardzo fajny. 2. Liczby. Mieliś my luksusowy standard z przyjació ł mi. Pokoje są przestronne i bardzo czyste z wysokiej jakoś ci meblami. Zaskakują ce jest to, ż e wszystko został o zrobione nie w stylu „kulibiń skim”, jak to jest typowe dla Ukrainy, ale z sumieniem. Ł azienka z drogą hydrauliką i piecem. Wszystkie akcesoria (produkty higieniczne, otwieracze do butelek, korkocią gi itp. są markowe). Pokó j wyposaż ony jest we wszystko co potrzebne: czajnik, herbatę , cukier, kawę , ł yż eczki, kubki, szklanki, otwieracz, korkocią g, szczotkę do ubrań , ł yż kę do butó w, ś rodki higieny, zestaw do szycia, kapcie, suszarka do wł osó w, suszarka do ubrań - to wszystko drobiazgi, któ re sprawiają ogó lnie przyjemne wraż enie. Sprzą tanie pokoi jest codziennie i wysokiej jakoś ci. 2. Terytorium. Mał y, ale bardzo dobrze przemyś lany. Ogromny basen, któ ry w nocy jest sprzą tany i odkurzany. Rę czniki na karty wydawane są w barze, moż na je zmieniać przynajmniej co godzinę . Plac zabaw, ś wietna sił ownia. Czysta plaż a z leż akami i materacami, któ ra nawiasem mó wią c jest ró wnież codziennie sprzą tana. Bar przy basenie. A restauracja to osobna kwestia. 3. Restauracja. Bardzo wysoka jakoś ć w rozsą dnych cenach. Takie dania nie zawsze moż na znaleź ć w restauracjach w Doniecku i Kijowie. Bardzo smaczne jedzenie. Zaskakują ce są ró wnież nastę pują ce rzeczy: zawsze serwują komplement od szefa kuchni w oczekiwaniu na zamó wienie. Drugim komplementem na koniec kolacji jest cytrynowa chela. Pracuje sommelier, któ ry bardzo dyskretnie zajmuje się doborem trunkó w, a przy okazji czę stuje nas winem na koszt lokalu. A pod koniec kolacji szef kuchni wychodzi do przedpokoju i pyta, czy podobał a ci się kolacja. Oto tak wysoki poziom, jaki teraz oferuje nam Berdiań sk.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał