Всем привет. Меня зовут Ира, мне 30. Ищу попутчиков (Киев или Киевская область, другие города тоже ок, главное чтобы мы смогли пообщаться) для отдыха на Ионическом море в Албании на самом лучшем курорте во второй половине июня. Это просто Мальдивы, только ближе и немного дешевле. Видела своими глазами. Могу поделиться фото и рассказать детальнее. Красота невероятная! Хочу вернуться еще.
Если вы любите море также как и я, у вас есть чувство юмора и вы хотите хорошо отдохнуть, напишите мне. Конечно ищу попутчицу, но если будет компания - то пол не имеет значения, но это не точно :) Главное хорошее настроение и адекватность.
Чи розглядаєте інші варіанти на Іонічному морі, зокрема Грецію? Там немало класних місцин (о. Корфу, Лефкада, Кефалонія) і не дуже привязані до локації.
В Албанії теж класно, але якщо говорити про Іонічне узбережжя - там лише Ксаміль і ще декілька ближніх пляжів - тому дещо обмежено в варіантах.
Привіт. Корфу поруч біля Ксаміля. Можна було б поїхати на Корфу на екскурсію (дуже хотіла минулого року), якщо звісно туди пускають, минулого року там було зачинено. Але наскільки я знаю Корфу не перевершує за красою Ксаміль.
Греція класна, без сумніву, я була в Греції в Касандрі. Але стосовно цін - в Ксамілі буде дешевше і можна залишитися на більше днів і краса неймовірна, море просто неперевершене. Я була і в Греції і в Албанії і Албанія виявилася такою красивою, але доступнішою по цінам всередині країни. Тому хотілося б поїхати в Ксаміль :)
Я звісно не проти Албанії (в Саранді і Ксаміль теж був). Якщо їхати в Албанію, то які ще варіанти цікавих локацій поруч Ксаміль(там поруч Голубе око, але це на півдня активність)?
Якщо маєте водійські права - супер ,тоді можна дійсно багато побачити( поїхати по прибережній дорозі в гори, є багато красивих місцин, на озеро Коман зїздити).
Стосовно поїхати на Корфу - варіант класний, українців від сьогодні пускають в Грецію при наявності тесту або сертифікату щеплення, але хз чи пустять зі сторони Албанії (албанія тестів не вимагає)
Стосовно Греції -я був там (острови Кефалонія і Закінтос) 2 роки тому. проживання приблизно 25-30Є доба на початку сезону (в теперішніх умовах кажуть греки дещо знижують ціни)
Зорієнтуйте який бюджет розглядаєте, які дати підходять?
+380974620065 Тереза
Дати - друга половина червня, з 20 числа +- на 10-12 днів. Бюджет за путівку (авіа, трансфер, проживання в готелі) до 19-20 тис на людину. За цю суму вкл. лише сніданок. Тобто необхідно розраховувати на більше. Я розглядаю загальний бюджет до 30 тис на людину ( за все все все).
Привет, Ира! Тоже интересно направление Албания, но немного смутил и даже расстроил, предыдущий ответ, касательно бюджетного отдыха и озвученая сумма в 30 тыс (1100 $) это Вы посчитали, по сравнению с прошлогодним отдыхом? Я ездила в грецию в позапрошлом году правда, тоже с девочками попутчицами, брали апартаменты без питания, на 10 дней. Ездили на 2 экскурсии и сами немного по острову (общ. транспорт).
Я то думав це самостійна подорож)) Комерцією попахує)
Якщо не проти, пропоную самостійно організувати - досвід маю непоганий (бував і в Греції і в АлбаніЇ)
По проживанню в Ксамілі- щойно подивився апартаменти з рейтингом 9+ на 10 днів 5000-5500 грн.(до 200 дол)
Трансфер теж десь до 200 дол.
За 700 дол тільки сніданки - трохи дорогувато
Я і не писала, що це була самостійна поїздка) Звісно був куплений пакетний тур через туроператора.
Що ви маєте на увазі "трансфер"? Трансфер з Тірани до Ксаміля? Чи + авіа? Якщо трансфер це +авіа, то якось дуже дешево). Але цікаво дізнатися де ви дивилися такі розцінки? Також напишіть, які апартаменти ви дивилися? (Назви) Хочу подивитися, можливо щось знайоме буде, цікавить місцезнаходження.
Я також перевіряла минулого року розцінки на самостійну подорож і це виявилося майже однаковим за цінами як і турпакет. Тому не хотіла заморочуватися і купила путівку. Звісно завжди хочеться дешевше. Але в моєму випадку, там де хотілося зекономити - була незадоволена. А турпакет не розчарував, тому та поїздка була того варта)
Трасфер з аеропорта до Тірани - 5 дол (якщо ціни актуальні на сайті місцевого перевізника), з Тірани до Саранди 13 дол. + 1,5 з Саранди до Ксаміль (хоча можна і в Саранді жити - є де вийти погуляти, довга красива набережна)
Житло: є пропозиції за 5500 (+- пару грн). округлимо до 200 дол (скріни не можна вставити, тому ось посилання)
https://www.booking.com/hotel/al/villa-juli-ksamil.uk.html?aid=381078;label=tmd60a0314dbc5699.47120579;sid=bfb17be31c9230762495110576bc40b2;all_sr_blocks=199686004_117161914_2_0_0;checkin=2021-06-16;checkout=2021-06-26;dest_id=9089773;dest_type=city;dist=0;from_beach_key_ufi_sr=1;group_adults=1;group_children=0;hapos=4;highlighted_blocks=199686004_117161914_2_0_0;hpos=4;no_rooms=1;req_adults=1;req_children=0;room1=A;sb_price_type=total;sr_order=price;sr_pri_blocks=199686004_117161914_2_0_0__16200;srepoch=1621113504;srpvid=636595cf735d0197;type=total;ucfs=1;sig=v1Jw3jB0Ym#hotelTmpl
Переліт: якщо прямий з Києва то в районі 5700 - 5800 , з пересадками дешевше. Допустимо сума буде 210 дол
Зі Львова знайшов за 4800 :)
https://avia.tickets.ua/uk/m/search/pre_booking?session_id=776a0479527b21079948eeb3a493ca9e&recommendation_id=f2e581ce1ab0f7654b5138fb2d3824d9_1751%5E%5E0&ls=1&vs=PQ&refid=968&route=IEVTIAIEV&marker=tmd60a03a9d729b41.90392437
До чого я веду: самостійно можна здешевити (і треба) якщо ви ще не купили путівку, але якщо ви готові тратити 1000 дол - може краще спланувати подорож по Греції або Тенеріфе як альтернатива (в Ксамілі Ви надто привязані до місцевості, а ще на тих кількох пляжах що там є з року в рік все більше і більше туристів - всі ж хочуть)
я тут пост зробив про варіант з Грецією : https://www.turpravda.ua/forums/discussion/255785/greciya_-_ostrovi#latest
Дякую за інформацію. Як на мене немає сенсу в пересадках, щоб зекономити 500 чи 1000 грн. Чи їхати наприклад у Львів, адже це час, плюс щоб доїхати до Львова також треба кошти. Те на те і вийде. Найкращий варіант це прямий переліт. Адже щоб добратися до Ксаміля, треба витрати півдня, а якщо враховувати авіа пересадки, то їхати туди можна два дні. Чи є у цьому сенс?
Стосовно апартаментів погоджуюсь, ваш варіант дешевший, але і знаходиться на іншому кінці міста.
Як я зрозуміла ви хочете багато їздити на екскурсії, але всі екскурсії не займуть більше 2-3 днів, звісно, якщо ви не збираєтесь об'їздити всю Албанію.
Ваш прорахунок не включає витрати на харчування. До чого я веду, чи набагато дешевше вийде від тієї суми, яку я озвучила?
На харчування думаю 250 дол повинно вистачити - це і обіди/ вечері в кафе і купівля продуктів
Переліт ~220 дол (взяв з запасом), + проживання 200 + трансфери з аеропорту і назад 40. Всього за 10 днів 700 дол на все.
Але бачив є пропозицій багато в Албанію і Чорногорію на 7 днів за 300 -330доларів, тому якщо приділити час пошукам можна дуже зекономити. Я не стільки за економію, скільки за раціональний підхід до справи. 10 днів в Ксамілі нема що робити (навіть якщо 2-3 рази виїхати в Саранду)
Якщо вже витрачатись, то взяти з цього побільше)
Ахаха)) дякую, просто це тема про яку я трохи знаю і можу довго говорити))
Про Хорватію не задумувався, а от Чорногорія або Греція - непоганий варіант). Розглядаю і морський відпочинок, і гори..Недавно натрапив на пропозицію трекінгу по горах Чорногорії, Албанії, Косово - 250 євро за 12 днів.
А взагалі, я відкритий до різних варіантів)
Привет, интересен отдых в Албании с вылетом с 19го июня и позже на дней 10... Смотрела регион Ксамиль, Саранда... Попутчицы. Киев. Бюджет 15 тыс с чел.
Всем привет. Поездка актуальна. Вылет планирую после 20 июня. Если вы любите море также как и я, напишите мне. Конечно же ищу попутчицу девушку.
О себе: Ира, 30 лет, порядочная, адекватная, с чувством юмора :)
Планирую покупать тур. Отель, места- знаю, поделюсь. Все на очень хорошем уровне. Стоимость на 1 человека 16500 грн на 10 ночей, это авиа, трансфер из аэропорта, проживание в отеле, завтраки. Море очень красивое, вы будете в восторге.
Если вам подходит бюджет, напишите мне. Буду рада найти хорошую попутчицу.