Siergiej. Nie musisz tam iść

Pisemny: 12 lipiec 2010
Czas podróży: 1 — 7 czerwiec 2010
Ocena hotelu:
5.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Ź le - prawie wszystko. Hotel ma drogi system klimatyzacji - powszechny, ale ustawiony na minimum. Aby schł odzić temperaturę o 2 stopnie - trzeba odczekać co najmniej godzinę . Z pakietem all inclusive – nie wolno im był o nawet zabrać wody mineralnej w pó ł litrowej butelce. Wino do all inclusive - najtań sze, ale co najwyż ej naleją dwa kieliszki, wtedy bę dą wyglą dać z wyrzutem. To samo dotyczy piwa i innych napojó w. Lody to czysta chemia, ale z jakiegoś powodu moż na je zjeś ć dopiero po godzinie 16.00. Soki to też jedna chemia. Jeś li chcesz na ś niadanie pyszny sok pomarań czowy z pakietu buł garskiego, zapł ać all inclusive od 11.00. Darmowa chemia do sokó w. Restauracja miał a kilka indywidualnych dobrych dań , ale zupy wydawał y się kostką . Przyboró w solnych stale brakował o. Zamiast odś wież ać wodę w basenie w nocy, robi się to rano po godzinie 9.00. W efekcie woda nie ma czasu na podgrzanie, co jest waż ne dla dzieci. Chlor jest zazwyczaj wrzucany do basenu bez zakł opotania turystó w.
Ale ż eby być obiektywnym, powiem, ż e w razie potrzeby wszystko moż na poprawić . Aby to zrobić , potrzebujesz przede wszystkim dobrego menedż era i zrozumienia wł aś cicieli, na któ rych nie moż esz zaoszczę dzić na czym.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał