Zarządzanie hotelem na „mydle”

Pisemny: 2 styczeń 2015
Czas podróży: 31 grudzień 2014 — 2 styczeń 2015
Ocena hotelu:
2.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 3.0
Usługa: 1.0
Czystość: 3.0
Odżywianie: 1.0
Infrastruktura: 1.0
Był em z rodziną na ś wię ta noworoczne od 31 grudnia do 2 stycznia. Hotel nie przycią ga swoich "gwiazd" (wady w pokoju, podarty dywan, pę knię cia na ś cianach itp. ) Zero obsł ugi, cał y personel zachowuje się jak w domu, a my jesteś my ich goś ć mi. W ubraniu moż na iś ć do restauracji, wejś cie i wyjś cie do hotelu był o sprzą tane tylko przed przyjazdem 31 grudnia. „Sylwester” – amatorskie wystę py na wł asną rę kę , generalnie cię ż ko coś powiedzieć o jedzeniu cebula cebula))) i mię so, któ re trzeba przeż uć godzinami. Wszystko przeznaczone jest dla osó b, któ re poza piciem niczego nie potrzebują . „Wakacje” odbył y się w holu hotelu, nawet prezenterzy musieli zaglą dać przez kolumny. O 2 w nocy przyniesiono gorą ce danie - ledwo ciepł e niebieskie ziemniaki i kawał ek mię sa. Zrobili uwagę , poprosili o rozgrzanie. Przynieś li to i rzucili jak w „czasach sowieckich” z niezadowoloną miną , a co chcesz, to też są ludzie i bawili się dwa stoliki od nas! Bawiliś my się sami na mieś cie, chodziliś my po muzeach, chodziliś my do kina na film 3D. Bardzo podobał a mi się restauracja „Rosyjska Posiadł oś ć ”. W zasadzie zimą w mieś cie nie ma co robić , wię c jeś li wybieracie się o tej porze do Uglich, zaplanujcie wcześ niej zaję cia i rozrywkę . Powodzenia wszystkim.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał