przeciętny

Pisemny: 18 lipiec 2021
Czas podróży: 29 czerwiec — 11 lipiec 2021
Ocena hotelu:
6.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 4.0
Usługa: 5.0
Czystość: 9.0
Odżywianie: 5.0
Infrastruktura: 5.0
Zameldowanie jest tematem rozmó w miasta w tym hotelu. Nasz pokó j, w któ rym mieliś my zamieszkać , nie był gotowy i musieliś my go zmienić na inny. Ale moż emy powiedzieć , ż e mieliś my szczę ś cie, niektó rzy goś cie przez dwa dni pró bowali dostać pokó j z dział ają cą klimatyzacją . Same pokoje są bardzo mał e, z tym samym mał ym balkonem (nie ma suszarki) i poł ą czoną ł azienką . Z kosmetykó w tylko pł yn z dozownika, moż e tylko mydł o, a moż e trzy w jednym, nie ma oznaczenia, wię c uż ywaj go i nie kł ó ć się )) Hotel jest prawie rosyjskoję zyczny dla goś ci.
Lokalizacja hotelu to druga linia, obok hotelu jest mał y market i sklep Migros, jeś li chcecie czegoś poważ niejszego, to taksó wka i dolmush wam pomogą . Infrastruktura hotelu też jest zwyczajna: dwa baseny, zjeż dż alnie (nigdzie nie ma ratownikó w i ostrzeż eń o ś liskich nawierzchniach), dwa bary przy basenie, amfiteatr, choć recepcja i lobby są jakoś doś ć mał e i bez reklamacji na pię ć . Animacja z nami był a przecię tna, bez entuzjazmu. Usł uga nie przypomina 5-gwiazdkowej. Sprzą tanie pokoju jest przecię tne, gdy wszystko jest w porzą dku, innym razem zapomniał em coś wł oż yć , bez oś cież y się nie obejdzie))
Klimatyzacja pomieszczeń ogó lnodostę pnych jest bardzo ekonomiczna. Plaż a nie jest daleko od hotelu, wszystko na plaż ę jest obecne, chociaż przebieralnie nie są odpowiednie dla nieś miał ych goś ci. )) Na plaż y nie ma ratownika, chociaż oczywiś cie nie ma też niebieskiej flagi.

Teraz o codziennym jedzeniu. Lody od jednego do pię ciu, choć nikt nie czyta ich skł adu, odrobina lodó w na wakacjach nie zaszkodzi))
Ś niadanie jest bardzo przyzwoite.
Obiady są zwyczajne, a przy kolacji oczywiś cie zaczyna się pokaz grillowy. Tutaj bę dziesz smaż ony na wę glach i na ogniu i smaż ony w gł ę bokim tł uszczu, a nic się nie skoń czy przed koń cem obiadu, musimy oddać hoł d kucharzom, stać przez dwie i pó ł godziny przy otwartym ogniu, w sł oń cu, to jest wyczynem roboczym!
Wszystko to z pewnoś cią nie jest przydatne, ale jest smaczne. A osoba, któ ra pysznie jadł a, już zapomina o wszystkich niedocią gnię ciach i biegnie kontynuować wieczó r, wiedzą c, ż e jutro też usmaż ą krewetki. ))
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał