Obrzydliwy hotel?

Pisemny: 21 lipiec 2017
Czas podróży: 27 czerwiec — 9 lipiec 2017
Ocena hotelu:
3.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 4.0
Usługa: 3.0
Czystość: 2.0
Odżywianie: 1.0
Infrastruktura: 4.0
Wybraliś my ten hotel po przeczytaniu recenzji o dobrym jedzeniu, braku zatruć pokarmowych, znoś nej obsł udze i pię knej rafie. Nasze oczekiwania speł nił a jedynie bardzo pię kna rafa tego hotelu oraz są siadują cy z nim Reef Oasis Blue Bay Resort 5*. Kiedy się zameldowaliś my, pró bowali obcią ż yć nas 10 USD za pokó j w budynku 2 bliż ej plaż y, a nie w budynku 5. Powiedzieliś my, ż e nie mamy nic przeciwko przeprowadzce do budynku 5. W rezultacie dostaliś my pokó j w budynku 2 bez dodatkowych opł at. Hotelowi podobał y się budynki w stylu marokań skiej wioski, widok na zatokę , dom i są siednie rafy, przestronny pokó j i balkon na drugim pię trze, prace animatoró w Nastyi, Lido i Omara. Pokó j miał dwa szerokie ł ó ż ka, stare, ale solidne meble, stary telewizor z hał asem. Niestety dodatkowe ł ó ż ko skł adane nie jest odpowiednie dla osoby dorosł ej o wzroś cie 1.70 cm Poś ciel był a granulowana i zmieniana 1 lub 2 razy podczas 12-dniowego pobytu. Rę czniki został y zmienione 3 dni po napiwku. Kurz sł abo się wycierał , a podł oga w ogó le nie był a myta. Akcesoria prysznicowe był y regularnie uzupeł niane. Najgorsze w hotelu jest masowe zatrucie turystó w wszystkich narodowoś ci, brudne talerze, sztuć ce i szklanki. . Kierownictwo hotelu wysł uchuje wszystkich skarg i nie robi nic, aby poprawić sytuację . W restauracjach kuchni wł oskiej i kuchni libań skiej nie przyniesiono dań , któ re zamó wiliś my. Usł yszawszy naszą proś bę o przyniesienie tego, co był o zamó wione, zabrali to, co przyniesiono, obiecali przynieś ć to, co był o zamó wione, i nic nie przynieś li. W libań skiej restauracji dzielnie przestawiali nam krzesł a, gdy siadaliś my do stoł u, i intensywnie zdejmowali ze stoł ó w obrusy, gdy sami w cał ej sali koń czyliś my danie gł ó wne i nie przynieś li nam zamó wionych deseró w. Musiał em zapytać o taki drobiazg jak wykał aczki, bo nie był y one swobodnie dostę pne. Ci, któ rzy przeż yli zatrucie, mogli spró bować skosztować mał o zró ż nicowanych dań mię snych i rybnych oraz wypiekó w. Przez cał y pobyt w restauracji nie był o arbuzó w i winogron. Prawie zawsze był y pomarań cze, grejpfruty, daktyle; czasami - melony, jabł ka, brzoskwinie. Prawie za każ dym razem był a ryba, bardzo czę sto panga w ró ż nych postaciach. Gdyby nie brudne naczynia i zatrucia, jedzenie moż na by uznać za znoś ne, należ y spokojnie reagować na zł ą obsł ugę . To był mó j dziewią ty raz w Egipcie i najbardziej obrzydliwy hotel 5 * w historii.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał